Ognjen Amidžić je odlučio stupiti u brak, vjerujući da je to ispravna odluka. Govorio je o ljubavi i dao je referencu na Natašu Bekvalac i Darka Lazića. Amidžić je sa sigurnošću govorio o svojoj odluci da izgovori “da” prvi put.

Ognjen Amidžić, cijenjeni televizijski voditelj, hrabro je zakoračio u svoj treći brak s kolegicom Minom Naumović, koja je čak 17 godina mlađa od njega i trenutno čeka njihovo dijete. Prije toga, Amidžić je imao dva uspješna braka, a iz prethodnog braka s manekenkom Danijelom Dimitrovskom ima sina Matiju.

Očekivano dijete označava novo uzbudljivo poglavlje u Mininom životu, budući da će po prvi put postati majka. Amidžić samouvjereno iznosi svoje mišljenje o modernim vezama i brakovima, otkrivajući svoju osobnu definiciju prave ljubavi. “Danas nije važno kako to nazivamo, važna je bit! Bez obzira na to zovemo li to brakom ili nečim drugim, to je stvar osobnog izbora. Sve ima različite oblike; nije bitno što mi mislimo. Mislim da je najvažnije pronaći sreću s nekim”, izjavio je u emisiji “Magazin IN” i dodao: “Nikada ne znate kada će se to dogoditi, taj osjećaj, ta bit. Prvi put sam se ženio jer sam mislio da je to tako, a ne zato što sam bio spreman.”

Sada je već treći put u braku, ičao sam puno sreće, i mislim da je to to.” Dodao je šaljivo: “Ako, ne daj Bože, i ovaj brak propadne, možemo napraviti posebnu emisiju u kojoj ćemo gostovati Nataša Bekvalac, Darko Lazić i ja”, našalio se Amidžić. Nataša Bekvalac je poznata po svojim vezama i razvodima, te se suvereno nosi s teretom triju brakova.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here