Proslavljena pevačica Snežana Đurišić, koja broji 64 godine života, provela je čarobnih 36 godina u braku s renomiranim harmonikašem Slobodanom Gvozdenovićem. Iz njihove predivne zajednice proizašla su dvoje divne dece, Maja i Marko. Snežana je na početku njihove priče možda nije očekivala da će Slobodan postati njena srodna duša, ali njegova nepokolebljiva odlučnost na kraju je osvojila njeno srce.

Kao mlada devojka, Snežana se sa samo 18 godina odlučila na sudbonosni korak i stupila u brak sa Slobodanom Gvozdenovićem, ne gubići vreme da izgrade svoju porodicu. Njihova romantična priča je započela 23. februara, na Slobodanov rođendan.

Nažalost, sudbina je odjednom okrutno prekinula njihovu ljubav tokom Snežaninog nastupa u Beču. Tragični događaj prerano je okončao njihovu zajedničku sreću. Slobodan je lično odvezao Snežanu do mesta gde je trebala da peva, a jasno je pamtila način na koji ju je gledao, gotovo kao da je predosećao nadolazeću tragediju. Napustio ju je sa rečima “Nazovi me” pre nego što je zauvek nestao iz njenog života.

Noć pre te nesreće, mirno je izrazio svoje uverenje da bi, kao stariji čovek, trebao otići prvi s ovog sveta. Zamolio je Snežanu da obeća da će nastaviti da peva u njegovom odsustvu ako se nešto desi. Snežana je to obećala sa samopouzdanjem. “Sutradan ga više nije bilo. Mislim da je imao unutarnju predosjećaju o događajima koji su trebali uslediti. Pomoć koju su mi pružila moja deca bila je neizmerna, iako mislim da čak ni ne shvataju koliko su mi pomogla u trenucima duboke tuge. Deca imaju dar da preobraze naše živote u vreme anksioznosti i nesigurnosti, a njihova ljubav je ta koja nam daje snagu koja nam je potrebna u trenucima najveće ranjivosti.” Ove reči Snežane Đurišić svedoče o snazi ljubavi i podrške koju je pronašla u svojoj porodici tokom izazovnih trenutaka u svom životu.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here