Dom Ane Kokić je pravi prizor. Dok se njen bivši suprug Nikola Rađen odlučio za novi početak obnavljajući svoj stari brak i stvarajući novu porodicu, Ana Kokić je odlučila sačuvati svoj privatni život i usredotočiti se na ono što joj je najvažnije – njene kćerke. Kako je sama izjavila, njen prioritet su njene ćerke, koje su ostale živeti s njom nakon razvoda. Zbog toga svakog dana nakon posla Ana žuri kući.

Unatoč završetku braka, Ana i njen bivši suprug Nikola održavaju dobre odnose, posebno zbog dece koja su morala prilagoditi se novom načinu života. Prema lokalnim medijima, Ana Kokić i njene ćerke trenutno žive u porodičnoj kući na Banovom brdu u Beogradu. Iako Ana retko deli lične informacije na društvenim mrežama, njeni Instagram postovi ponekad otkrivaju delove njenog doma.

Njihova kuća je smještena u prelepom delu Beograda i uređena je s pažnjom prema detaljima i prirodnim nijansama koje unose toplinu u svaki kutak. Pored Ane, u kući živi i njena majka Branka, koja joj pomaže oko kućanskih poslova i brige o ćerkama Nini i Tei. Iako deca retko izlaze u javnost, njihova inteligencija i lepota svedoče o ljubavi koju dele njihovi roditelji, Ana Kokić i Nikola Rađen. Nakon razvoda, oboje su uložili dodatne napore kako bi obezbedili kvalitetno vreme sa decom. Ana je čak objavila fotografiju sa proslave rođendana njihove najstarije ćerke, na kojoj su prisustvovali i Nikola i ona. Sportista je kasnije naglasio važnost provođenja vremena sa svojom porodicom.

Iako je bilo očekivano da će se sestre držati očevog sportskog puta, njihova odluka za odbojku je bila iznenađujuća. Unatoč početnim očekivanjima da će slediti isti sport, njihov talenat za odbojku ih je odveo daleko. Ana je na Instagramu podelila fotografiju na kojoj drži ćerke okićene medaljama. U opisu slike napisala je: “Gledamo u nebo i saznajemo da je jedina granica nebo.” Obožavaoci su primetili koliko su Nina i Tea porasle od poslednjeg pojavljivanja, što je mnoge iznenadilo jer su devojčice koje smo znali sada postale mlade žene.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here