Godinama su se raspravljale i analizirale dinamike između Dijane i Jelene Đoković, dviju važnih žena u životu najvećeg tenisača u povijesti. Postojale su tvrdnje koje sugeriraju da su ove dvije žene imale izazove u komunikaciji među sobom, često dolazilo do nesporazuma. No, jedan konkretan događaj je donio istinu na vidjelo, čime su sva prethodna nagađanja izgubila važnost. Prema izvještajima domaćih medija, Jelena i Dijana su se posvađale oko Dijanine izjave: “Kad je bio mlad, nije imao vremena za zabavu. Često je bio na putu više nego kod kuće. Sreo sam ga s jednom odbojkašicom iz Kraljeva, bili su samo klinci. Kasnije smo upoznali Jelenu. Sa 18 godina nisam mislio da će se udati. Bilo je vremena za sve. Međutim, on je pregazio moje mišljenje i oženio Jelenu.” Dijana je iskreno podijelila svoje mišljenje.

Bilo je područja gdje se nisu slagale s Novakom i Jelenom. Prema riječima majke Đokovića, normalno je i očekivano da Jelena rješava neke stvari, te bi bilo nepraktično da se ona umiješa. Ona priznaje da se ne miješa u njihove osobne stvari. Đokovićeva obitelj, nažalost, rijetko posjećuje jer imaju vlastite obveze i dom. Također, Jelena pristupa nekim stvarima na drugačiji način, posebice kad je riječ o prehrani, što Đokovićeva majka ne podržava. Nakon objave “Skandala!”, blizak izvor Jelene otkrio je da su bile uznemirene ovom izjavom.

Čini se da Dijana i Jelena proživljavaju određenu napetost te su se međusobno dogovorile da će izbjegavati konflikte kako ne bi dodatno komplicirale situaciju. Novak, svjestan situacije, osjeća se nemoćno dok promatra sukob između dviju članica obitelji. Vjeruje da je moguće rješenje, ali malo vjerojatno. Prema izvorima, Dijanu je uznemirila Jelenina reakcija na njezinu izjavu o njihovom braku tijekom intervjua.

Dijana je izrazila iznenađenje što se Jelena udala za Novaka jer to nije očekivala nakon dugogodišnjeg poznanstva. Međutim, nedavni događaji jasno su proturječili glasinama koje su kružile godinama. Tijekom proslave Noletove 23. Grand Slam titule, Jelena je viđena kako sjedi u Dijaninom krilu, a oboje su bili nasmijani od uha do uha. Zajedno su plesali i pjevali, očekujući sretni zagrljaj.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here