Danas se prisjećamo zadivljujućeg žanra televizijskih emisija – sapunica, koje su prije tri decenije debitovale na našim prostorima. Početak ovog fenomena seže do kultne serije “Esmeralda”, koja je osvojila publiku širom svijeta. Radnja je usmjerena na intrigantni lik Esmeralde, za koju se vjerovalo da je slabovida, i njenu vatrenu romansu sa harizmatičnim Joseom Armandom.

Ova bezvremenska ljubavna priča i dalje ostaje urezana u sjećanju i prisutna je u srcima mnogih gledatelja. Serija “Esmeralda” stekla je ogromnu popularnost, što je dovelo do masovnog trenda žena koje su kupovale proizvode s njenim likom. Pijace su bile preplavljene pidžamama, poslužavnicima i raznim suvenirima s motivom Esmeralde, postajući nezaobilazan dio svakog ženskog domaćinstva.

Kroz istoriju španskih serija, mnogi zadivljujući likovi obogatili su ekrane i neki od njih i danas ostaju urezani u našem pamćenju. Glumica na naslovnoj slici, Anjelica Vale, osvojila je veliku popularnost u Meksiku, evoluirajući u ponosnu majku i suprugu.

Vrijeme je prolazilo, omogućavajući joj da se upusti u novo poglavlje svog života. Anjelica Vale, talentirana glumica porijeklom iz Meksika, dolazi iz obitelji s dubokim korijenima u svijetu glume – majka joj je stekla ime u industriji, a otac je pokazao svoje muzičke talente kao pjevač amater. Iako je prošlo 46 godina od premijere popularne TV serije “Ružna Leti” koja se emitovala na našim prostorima, Anjelica je i dalje aktivna u industriji zabave. Nastavlja svoju glumačku karijeru, a također je sretno udata i ponosna majka dvoje djece. Sada, hajde da bacimo pogled na njen trenutni izgled i vidimo kako se transformisala tokom godina. Anjelica Vale i dalje ostaje inspiracija i uzor mnogima svojim profesionalnim usponima i sretnim obiteljskim trenucima.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here