Tea Tairović je srpska folk-pop pjevačica , koja se proslavila sa debitanskom pjesmom “Da si moj”, a koja je objavljenja tokom 2014.godine . Naime, Tea je svoju karijeru započela u Zvezdama Granda , te je inpresionirala i publiku i žiri , te je uspjela stići do samog finala , te je nakon toga izdala više hit singlova.

 

 

Pjevačica Tea Tairović je poznata kao “Kraljica bakšiša”, a za kratko vrijeme je stekla ogromnu popularnost na javnoj sceni . Događaj koji se dugo čekao sa velikom nestrpljivošću , Tein prvi veliki solistički koncert predviđen je za 17.jun , u Beogradu na stadionu Tašmajdah. Tea redovno nastupa i ima vrhunske aranžmane , a njen mjesečni štand iznosi nekoliko stotina hiljada eura. Međutim , bez obzira na njene dobre finacijske uvjete , Tea još uvijek sa majkom živi u porodičnom stanu u Novom Sadu , a nedavno je ekipa Paparaco lova prikazala Tein skromni život.

 

 

Mnogi su se iznenadili kada su vidjeli gdje Tea živi , jer su smatrali kako ona živi u velikom luksuzu , te da se razbacuje sa novcem. Mediji su uhvatili snimke njene porodične rezidencije u rodnom gradu, a nalazi se daleko od užurbanog dijela grada . Iako zarađuje mnogo novca , može se primjetiti da Tea pazi na svoj teško zarađeni novac , i ona ulaže u svoju karijeru . Kuća u kojoj Tea živi , može se pohvaliti sa malim dvorištem , ograđenim sintetičkim lišćem , te na taj način pruža Tei i njenoj mami privatno utočište.Mnoge je oduševila njihova skromnost , međutim uvijek ima i onih koji će zbog skromnog života uzeti na zub , teje tako na društvenim mrežama pisano mnogo negativnih komentara.

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here