Nakon uspješno završenog studija glume, Snežana Savić brzo je stekla priznanje kao izvrsna studentica i osigurala ulogu u glumačkoj industriji. Međutim, unatoč njenim impresivnim nastupima na filmu i u kazalištu, naišla je na otpor i kritike. Neki su je kritizirali zbog odluke da se privremeno posveti pjevanju, dok su drugi nikada nisu oprostili njenu zadivljujuću ljepotu. Snežana je otkrila da su u njenim počecima glumačke karijere preferirane bile manje atraktivne glumice jer su se smatrale prikladnijima za karakternu ulogu. No, Snežana se nije dala obeshrabriti i s ponosom i odlučnošću kročila je svojim putem, unatoč brojnim neuspjesima. Danas je priznata kao jedan od najomiljenijih i najtraženijih talenata u industriji.

Unatoč svojim uspjesima, Snežana se suočavala s neprimjerenim prosidbama. Nedavno je, tijekom gostovanja na televiziji, iskreno podijelila kako se nosila s tim situacijama i emocijama koje je proživjela. Priznala je da je primila nepristojne ponude, što je za nju bio vrlo neugodan osjećaj. Nažalost, takvi incidenti se događaju i danas. Kroz svoj rad često surađuje s mladim glumicama i čula je njihova iskustva koja pokazuju da takvi susreti mogu značajno utjecati na njihove šanse za dobivanje uloge. Svi smo potreseni kada svjedočimo ovakvim događajima među mladim ljudima. Slične slučajeve vidjeli smo i u Hollywoodu, gdje se talent visoko cijeni. Ipak, neke glumice hrabro su progovorile, podržavaju jedna drugu i javno iznose istinu. Potrebna je hrabrost da se govori i dijeli stvarnost, kako ispravno napominje Savić. Snežana je odlučno odbijala svaku nepristojnu ponudu i nastavila napredovati u svojoj karijeri.

Snežana kaže da, iako je moguće da njena unuka ima slične sklonosti, ne želi da ona slijedi njen put. Prvi put kada se Snežana ogolila na ekranu, izazvala je senzaciju. Scene strasti o kojima se pričalo danima tijekom osamdesetih godina prouzrokovale su nelagodu njenom djetetu Aniti koja je nerado išla u školu zbog izrugivanja prijatelja. Snežana je tvrdila da koristi svoje tijelo kao instrument i da bi, ako je neka scena zahtijevala golišavost, pristala na to, što je više puta i učinila. Jedan značajan primjer njenog golotinje bio je u filmu “Žikina dinastija” u kojem je glumila prostitutku.

Snežana Savić je imala istaknuto mjesto i u glazbenoj industriji. Kako bi doprinijela vizualnoj privlačnosti određenih produkcija, bila je spremna pozirati gola ili u provokativnoj odjeći. Nedavno se na društvenim mrežama pojavila fotografija te prirode koja je privukla pažnju javnosti.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here