Nakon raskida s kontroverznim zadrugarom Zvezdanom Slavnićem, Anđela Đuričić očigledno uživa u slobodi. Međutim, povremeno ne odoli prilici da ga “potkači” putem društvenih mreža, a to se desilo i ovaj put. Kroz svoje storije na Instagramu, Anđela je podijelila trenutak u kojem peva hit Milice Pavlović “Dabogda propao”, što su mnogi protumačili kao upućeno Zvezdanu.

Uz stihove “Lak plen sam bila, neiskusna klinka, telo što te pali, kao ratnik služim se s’ njim, tebe da pokosim…”, Anđela je, kako se pretpostavlja, poslala poruku Zvezdanu. Iako su se njihovi odnosi završili, očigledno postoji još neka netrpeljivost između njih.

Zvezdan je, s druge strane, javno priznao da mu je zabranjeno da priča o Anđeli u javnosti i da je dobio poruku od njenog prijatelja da je ne spominje ili govori o njoj u negativnom kontekstu. Tokom uključenja na društvenoj mreži Tiktok, izjavio je da je ispoštovao tu odluku i da je 30 dana nije pominjao.”I sam ne dam da se spominje ništa loše o njoj, trideset dana sam ćutao i branio je. Želim joj sve najbolje. Ona je to tražila, ne znam da li su nešto loše protumačili, ali ja sam ćutao 30 dana”, naglasio je Zvezdan.

Iako je raskid izazvao medijsku pažnju, izgleda da će ova priča nastaviti intrigirati javnost, s obzirom na njihove povremene interakcije i provokacije na društvenim mrežama.Anđela je poznata po vezi sa Zvezdanom Slavnićem koji je trinaest godina bio u vanbračnoj zajednici Anom Ćurčić. Od tada, javnost ne prestaje da se interesuje za Anđelu, koja je dobila epitet ljubavnice i rasturačice brakova. Zvezdanova supruga, Ana ušla je u Belu kuću i suočila se sa njima, te ovaj ljubavni troguao ne prestaje da intrigira sve.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here