Jedan od najboljih jugoslovenskih i srpskih košarkaša je svakako Vlade Divac , koji je od 2009.godine bio i predsjednik Olimpijskog komiteta Srbije . On je dzgo vremena igrao u NBA ligi i nakon završetka aktivne karijere sa porodicom se vratio u Srbiju.

 

 

Sa svojom suprugom Snežanom koju svi oslovljavaju kao Ana , ima troje djece , dva sina Luku i Matiju , i usvojenu kćerku Petru, a ona se nalazi na čelu njihove humanitarne fondacije. Ana ima 56 godina i prati savremene tokove pa je tako jako aktivna na Instagramu na kojem često postavlja objave i fotografije , a nedavno je odlučila da okači svoju fotografiju u kupaćem kostimu.Pozirala je na jednoj plaži uz more i kako je opisala uživala je u ljeztnjim vibracijama . Nije imala nimalo kompleksa da pokaže svoje tijelo na kojem se vide tragovi starenja i ba ti neki sitni nedostaci koji se pojavljuju godinama .

 

 

Njegova žena je pokazala kako se ponosi time kako igleda , i ona već duže vrijeme propagira body positive i sasvim je jasno da živi u duhu filozofije , i čovjek treba da prihvati svoje tijelo i da uživa u njemu. Na fotografijama se jasno vidi da Ana ima celulit kao i većina žena , kao i višak kilograma . Ono što je najvanije za Anu kao i svaku osobu koja se osjeća ugodno u svojoj koži , što je ona očigledno postigla.Ana je veoma aktivna na društvenim mrežama pa tako objavljuje često fotografije sa svojih putovanja , a ima i veliki broj pratilaca koji je podržavaju i komentarišu njene objave. Pogledajte fotografije na njenoj društvenoj mreži.

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here