Zlatan Ibrahimović je jedan od najpoznatijih svjetskih fudbalera . On je jedan vrhunski fudbaler , vjerovatno jedan od najboljih ikada. Međutim , za sve ljubitelje fudbala , kao i njegove fanove stigle su tužne vijesti , a to da Zlatan više neće aktivno igrati fudbal. Naime , on je kako kaže okačio svoje kopačke o klin , i time završio svoju fudbalsku karijeru , tako da više nećemo imati priliku da ga gledamo kako izvodi magiju na terenu.

 

 

Zlatan je odigrao posljednju utakmicu , u kjoj je Milan porazio Veronu , a po završetku utakmice , Zlatan j prolio i suze , a ta fotografija je obišla cijeli svijet , pa je ovu temu prokomentarisala i pjevačica Nada Topčagić , koja je Zlatanova dobra prijateljica . Nada je rekla da Zlatana poznaje još od djetinstva , i da joj je veoma žao što je njegova karijera završena . Odličan je fudbaler i na terenu je davao sve od sebe . Vidi se koliko mu je teško što više neće igrati , ali svemu dođe kraj , pa tako i njegovoj karijeri.

 

 

Nada je zatim nastavila i rekla da se s njim još uvijek nije čula , i da tek treba da mu pošalje poruku , a kako kaže ranije nije stigla , jer je imala mnogo obaveza . Kada je Zlatan posljednji put bio u Beogradu nisu uspjeli da se vide , jer je ona za to vrijeme bila na Tari . Pjevačica je rekla da je ona htjela da mu pjeva na oproštaju , ali da je šokirala kada jevidjela da je kraj. Naime , njegova odluka je došla preko noći i tu ona ništa ne može.

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here