Ana Ivanović je poznata srpska teniserka , koja je već godinama u braku sa nekadašnjim poznatim njemačkim fudbalerom Bastijanom Švajnštajgero, nedavno je na društvenim mrežama podijelila radosnu vijest da je u drugom stanju , te da čeka svoje treće dijete. Poznato je da ovaj poznati par ima dva sina Luku i Leona , te su svi uzbuđeni zbog proširenja porodice.

 

 

Ljubavnu priču ovo dvoje ljudi mnogi poznaju . Naime , oni su u početku veze krili da su zajedno , a za to je postojalo više razloga . Ana je važila za jednu od najljepših teniserki svijeta , i mngi su se otimali za nju , a Bastijan je kako nam je već poznato bio u vezi sa jednom od najpoznatijih njemačkih manekenka . Naime , par je bio u vezi punih sedam godina , i bili su na pragu vjenčanja.

 

 

Međutim , Bastijan je Saru Brander ostavio , i to zbog Ane , i tada je počeo pakao u njemačkim medijima , koji su krivili Anu da je preotela partnera Sari. Međutim , kako je vrijeme dmicalo , sve se smirilo , i danas su Bastijan i Ana , jedni od omiljenih paova na njemačkoj javnoj sceni. Ovaj poznati par se upoznao preko kćerke košarkaškog trenera Svetislava Pešića , Ivne , i na početku su bili samo prijatelji , dok se nisu probudile emocije između njih. Njih dvoje su svoju vezu ozvaničili 2014.godine kada su ih paparaci uhvatili kako se šetajući drže za ruke , i to je bila ogromna senzacija , o kojoj su izvještavali svi svjetski mediji. Par se vjenčao 2016.godine , a cijelu ceremoniju pratilo je preko 200 medija. Ana je prije Bastijana bila sa teniserom Tomi Robredo.

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here