Mediji često ističu različite proroke i njihova predviđanja, uključujući poznate ličnosti poput Babe Vange i Nostradamusa, koji su poznati po svojim uznemirujućim proročanstvima. Među njima je i Mevludin Duvančić, poznat kao balkanski Nostradamus, koji je privukao značajnu pažnju medija svojim tačnim predviđanjima o preranoj smrti Šabana Šaulića i Džeja Ramadanovskog prije šest godina. Osim toga, pronicljivo je otkrio tekući zdravstveni problem koji Lepa Brena trenutno trijumfalno rješava.

Sama činjenica da je predvidio sa čim će se pjevačica suočiti je u najmanju ruku jeziva. Na osnovu pouzdano izvršenih Mevludinovih prognoza, za Šabana i Lepu Brenu su predviđeni zdravstveni rizici prije njihovog životnog puta. Mevludin je tačno predvidio da će Džej naići na srčane komplikacije koje će zahtijevati medicinsku intervenciju i pažljivu njegu. Osim toga, za Breni je predvidio brojne izazove u vezi sa zgrušavanjem krvi, naglašavajući važnost redovnih pregleda za očuvanje njenog zdravlja.

Prema pisanju medija, Šaban će se nesumnjivo susresti sa izazovima kao što su nelagodnost u trbuhu i hipertenzija. Svjesno ili nehotice, Brena se poslušno pridržavala ovih smjernica i proaktivno poduzela potrebne korake da riješi problem. Otkako joj je prije skoro dvadeset godina dijagnosticiran krvni ugrušak, Brena se dosljedno pridržavala savjeta ljekara.

“Od malih nogu shvatio sam značaj suočavanja sa izazovima sa pozitivnim i staloženim načinom razmišljanja. Nikada nisam dozvolio da me nevolje savladaju. Kada sam se prvi put susreo sa trombozom, uzeo sam na sebe da se opsežno edukujem o njoj i transformisao se u posvećenog pacijenta koji pažljivo sluša stručnjake iz ove oblasti. Upravljanje ovim stanjem sada je potpuni deo mog života. Ograničenja i prilagođavanja životnog stila neophodna za efikasnu kontrolu.” – Brena je svojevremeno iznijela svoje viđenje svog zdravstvenog stanja.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here