Sofija Milošević, nekadašnja manekenka, već nekoliko godina uživa u skladnom braku sa fudbalerom Lukom Jovićem. Par ima dva sina, Teodora i Alekseja, što je dodatno učvrstilo njihovu porodičnu harmoniju. Međutim, u medijima se često spekuliše o njenom odnosu sa svekrvom, Svetlanom Jović, koja je prema Sofijinoj bivšoj izabranici Anđeli Milošević imala velike simpatije, s obzirom da je Anđela rodila i Lukinog prvog unuka Davida. Kako su priče o njihovoj navodnoj netrpeljivosti postajale sve glasnije, Svetlana Jović je odlučila da se oglasi i stavi tačku na nagađanja.

U razgovoru sa novinarima, Lukina majka je istakla da ljudi često pričaju svašta i da joj kao majci smeta kada se šire glasine i tračevi o njenom sinu. Ipak, istakla je da svako treba da pravi svoje odabire i živi sa svojim odlukama, uključujući i njenog sina. Nema prava da osuđuje bilo koga i uvijek će podržavati odluke i izbore svoga sina jer ga voli. Svetlana je naglasila da niko ne može predvidjeti budućnost i da protiv svoje snajke nema ništa.

Ovaj javni istup Lukine majke umirio je medijsku buru oko njihovog odnosa, a Sofija je također na svom Instagramu potvrdila da imaju dobar odnos. Objavila je fotografiju domaćih uštipaka koje je pripremila Svetlana, ističući kako je oduševljena njihovim ukusom. Ovaj gest Sofije jasno pokazuje da cijeni i poštuje svekrvu, te da su njih dvoje u skladnim odnosima.

Na kraju, ovakvi primjeri pokazuju koliko je važno da se ne osuđuje ljude na osnovu nagađanja i tračeva te da je ljubav i podrška unutar porodice ključna za očuvanje harmonije i srećnog zajedničkog života. Svetlana i Sofija su pokazale kako je moguće razviti pozitivan i podržavajući odnos, čime su postale inspiracija i drugima da njeguju bliskost i ljubav unutar svojih porodica.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here