Glumac Branko Janković, poznat po svojoj ulozi u popularnoj seriji “Vojna akademija”, pronašao je novo zadovoljstvo i smisao života van svetla reflektora. Poslednjih godina, zajedno sa svojom porodicom, odlučio je da napusti gradsku vrevu i preseli se na selo, gde se posvetio poljoprivredi i stočarstvu.

Njihov dom sada se nalazi u idiličnom selu Gunjaci, gde Branko kanališe svoju strast ka uzgajanju koza. Odlučio je da se posveti ovom poljoprivrednom poduhvatu i koristi mleko koza za pravljenje raznih proizvoda. U jednom intervjuu za emisiju “TV lica kao sav normalan svet”, Branko je sa ponosom istakao: “Osjećam da sam blagoslovljen jer me je Bog pogledao u vezi sa kozama i čitavom tom pričom, jer se time zapravo niko ozbiljno nije bavio.”

Ova nova strana Branka Jankovića, njegova posvećenost poljoprivredi i stočarstvu, donela mu je ne samo zadovoljstvo i ispunjenje, već i novu perspektivu života. Prepoznavši priliku koju mu je pružila priroda i rad na selu, on je pronašao mir i sreću u jednostavnosti ruralnog života.

Branko Janković i njegova porodica postali su deo lokalne zajednice, učeći o tradicionalnim metodama poljoprivrede i stočarstva, ali istovremeno donoseći i sopstvene ideje i inovacije. Njegov angažman u ovoj oblasti inspirisao je i druge ljude u selu, podstaknuvši ih da se vrate prirodi i prigradskom životu. Pored glumačke karijere, Branko Janković sada je prepoznat i kao strastveni poljoprivrednik koji se hrabro otisnuo u svet uzgajanja koza i stvaranja kvalitetnih proizvoda od njihovog mleka. Njegova priča predstavlja inspiraciju za sve one koji sanjaju o promeni životnog stila i pronalasku svoje sreće u jednostavnim radostima koje priroda pruža.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here