Đole Đogani je poznati denser koji je već godinama u braku sa svojom drugom suprugom Vesnom Đogani. Naime, poznato je da je Đole prije Vesne bio u braku sa Slađom Delibađić , koja je bila član njegovog benda. On je nedavno gostova u jednoj emisiji gdje je pričao o braku sa Slađom , pa je tom prilikom rekao kako je on mislio da će zauvijek ostati sa Slađom u braku te da njihova ljubav nikada neće prestati, i da će staros dočekati u njihovoj kući koju su kupili zajedno od jednog hita “Idemo na Mars”.

 

 

Đole je priznao da mu je razvod teško pao , te da je bio slomljen. Slađa koja je gledala emisiju u kojoj je Đole gostovao, i nije joj bilo nimalo lako dok je slušala njegove riječi , te kako priča o njihovom braku. Bila je na ivici suza , ali život ide dalje i povratka nema . Oni imaju uspomene , dvoje divne djece , ali je Slađa osjetila i ogromnu sjetu , jer se prva ljubav pamti do kraja života.

 

 

Slađa je rekla da su nakon razvoda odmah odlučili da djeca idu njoj jer je znao da ona potiče iz patrijarharne porodice , te da joj je veoma važno da djeca budu s njom . Đole je Slađu poštovao dok su bili u braku , ali ima nekih stvari koje će sa sobom odnijeti u grob i koje nikome nije ispričala , niti će.Slađa od Đoleta nikada nije tražila alimentaciju , i to smatra velikim uspjehom, jer nikada nije željela da mu bude na grbači nakon razvoda , a zamolila ga je da on samo bude tu ako joj nekada zatreba pomoć , da se nađe u nekim problemima , i on je to ispoštovao . Slađa je svoje kćerke izvela na pravi put , i to smatra najvećim uspjhom .

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here