Vlada Perović, ugledni vlasnik nekadašnjeg poznatog kluba “Duga”, je nezamjenjiv izvor zanimljivih priča iz prošlih vremena. S oduševljenjem je podijelio fascinantne anegdote o živopisnim događajima koji su se odvijali u tom legendarnom beogradskom klubu. Posebno je istaknuo epizodu u kojoj su Miroslav Ilić i Halid Bešlić, poznati izvođači narodne glazbe, imali dramatični sukob unutar njegovih zidova. Ta večer nije bila obična tučnjava; bila je prilika za umjetnike da na hrabar način pokažu svoj talent i steknu priznanje u prisustvu iznimne žene.

Ta žena bila je Suzana Mančić, koja je zračila ljepotom, energijom i neospornom harizmom, te bi svakog muškarca nepogrešivo privukla svojom prisutnošću. Bila je čest gost u Vladinom klubu, čime se Perović ponosno hvali. Vlada nije bio prisutan tijekom samog sukoba, ali je detaljno prepričao ono što se dogodilo.

Sukob između Miroslava Ilića i Halida Bešlića dogodio se početkom devedesetih godina, a obojica su se žestoko sukobili. Prema izvješćima, priznali su da su konzumirali alkohol, što je dodatno podgrijalo napetost između njih. Miroslav, poznat po svojim promjenjivim reakcijama pod utjecajem alkohola, sukobio se s mirnijim Halidom. Iako nije došlo do fizičkih ozljeda, bilo je mnogo verbalne agresije, prolivenih pića i guranja. U to vrijeme, takvi sukobi među muškarcima nisu bili rijetki, posebno kada je u pitanju bila tako privlačna žena poput Suzane.

Vjerujte mi, uvjeravam vas da Suzana nikada nije konzumirala alkohol. Bio sam njen blizak prijatelj tijekom dugog razdoblja i uvijek se suzdržavala od pića. Nakon što je drama stišana, Miroslav i Halid su nastavili piti u zatvorenom prostoru, kako je Vlada opisao. Sudionici tučnjave odbijali su komentirati događaj, dok je sama Suzana izražavala nesigurnost u vezi s njegovim stvarnim razvojem.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here