Victoria Beckham i David Beckham, popularni javni par koji je proslavio 23 godine braka, i dalje izgledaju zaljubljeno kao i na početku. Jedan od razloga njihove sreće, kako su otkrili u starim intervjuima, može biti njihov strastveni ljubavni život. Iako je Victoria javno poznata kao suzdržana i rijetko dijeli intimne detalje, u početku njihove veze nije se ustručavala govoriti o sreći koju je osjećala s nogometašem Davidom Beckhamom, s kojim je u braku od 1999. godine. Par ima četvero djece: Brooklyna, Romea, Cruza i Harper, i zajedno žive sretan obiteljski život.

Unatoč godinama provedenim zajedno, Victoria i David i dalje pokazuju svoju sreću i strast. Mnogi se pitaju je li njihov strastveni ljubavni život ključ njihove sreće. Victoria je u prošlosti otvoreno razgovarala o tome i izrazila svoje zadovoljstvo. Ona i njen suprug zaista imaju vezu za poželjeti i nešto što je rijetkost u svijetu popularnosti.

“Ponosna sam što suprug i ja i dalje imamo strastvenu i uzbudljivu vezu. David je u izvrsnoj fizičkoj formi, a godine se čini da na njega nemaju utjecaja. Čak mi je počeo kupovati donje rublje”, rekla je Victoria kroz smijeh. Također je komentirala fotografiju svog supruga u donjem rublju i istaknula kako je očito da David može ponosno pokazivati svoju figuru.

Ovi komentari Victorie Beckham privukli su pozornost i izazvali oduševljenje mnogih na društvenim mrežama, gdje su mnogi komentirali njezinu iskrenost i sreću u vezi. David i Victoria često su govorili o tome kako su odmah osjetili posebnu povezanost kad su se upoznali, a David je jednom izjavio da je odmah znao da je Victoria njegova buduća supruga.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here