I oni ljudi koji vole da pripremaju hranu , postoje dani kada ne vole kada su primorani a mnogo vremena provedu u kuhinji. U današnjem članku Vam donosimo jedan savet , koji će vam biti od velike koristi , a koji ubrzava pripremu hrane , da ćete na kraju imati mnogo više vremena za sebe.

 

 

Ova posuda je veoma praktičan doatak koji vam u kuhinji služi kao daska za sječenje , a također služi i kao cjediljka za pranje amirnica . Jednostavno je rastegnete i možete odložiti namirnice u nju , a zaim koristiti dugme na dnu da ih procjedite . Kada je ne koristite , lako se sklopi i zauzima skroz malo prostora.

 

 

Ova praktična posuda je izrađena od vrlo kvalitetne plastike , koja je vlo laka za održavanje . Možete je prati ručno ili u perilici za suđe . Kda je rasklopljena ova posuda je prostrana , ali se lako sklopi i ne zauzima nogo prostora , pa se može koristiti kao obična daska sa sječenje. Lijepog je dizajna , pa vam može uvijek stojati na radnoj ploči . Također je prenosiva i može se lako ponijeti sa sobom , na primjer na pikniku za rashlađivanje pića , ili na odmoru ako želite sami pripremati hranu u sobi , a ne znate s čime raspolažete u smislu posuđa.Ova višenamjenska posuda oduševila je mnoge domaćice , koje su odmah preporčile svime. One su istakle da im je uz ovu posudu , vrijeme koje provode u kuhinji znatno skraćeno , ali imju i uštedu prostora . Nema potrebe da sada u kuhinji drže posebno dasku za sječenje , cjediljku i posudu , kada sve to imaju u samo jednoj posudi.

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here