Zlati Petrović sin Jovan Pejić nedavno je zabranio majci konzumaciju alkohola nakon neugodnog incidenta na Đanijevoj veselji povodom rođenja unuke. Zlata je otkrila da je Jovan bio izrazito ljut zbog njezinog ponašanja i nakon toga uslijedila su teška vremena. Njih dvoje su nedavno prošli kroz ozbiljan razgovor u kojem je Jovan eksplicitno izrazio svoje nezadovoljstvo majčinim ponašanjem na toj proslavi. Prema Zlatinim riječima, sin ju je kritikovao zbog toga što se ponašala poput neodgovornog tinejdžera nakon konzumiranja alkohola. On je čak imao video materijal koji je zabilježio njen smijeh i zagrljaje s drugima na toj proslavi.

Jovan je bio posebno ogorčen na njen izletljivi način ponašanja i nekontrolirano smijanje, sve to mu je stvaralo nelagodu. Zbog toga je odlučio preduzeti korake kako bi se to spriječilo. Zabrani alkohola bila je ključna mjera koju je Jovan poduzeo kako bi majci skrenuo pažnju na neprihvatljivo ponašanje.

Njen sin Jovan Pejić je odlučio zabraniti majci konzumaciju alkohola zbog njenog nedostatka samokontrole kada je pijana. Zlata je priznala da je sa njim vodila ozbiljan razgovor i da ju je upozorio na njeno tinejdžersko ponašanje tokom Đanijeve proslave. Jovan nije bio zadovoljan njenim izlivima veselja koji su se pretvorili u nekontrolirani smijeh i zagrljaje s drugima.

Smatrao je da takvo ponašanje nije prikladno za njen uzrast i naložio joj je da se suzdrži od alkohola u budućnosti. Zlata je izrazila iznenađenje Jovanovom odlukom jer je ranije često konzumirala alkohol s njim i njegovim prijateljima prije nego što bi izašli u grad. Ovaj incident otvorio je dijalog između majke i sina i potaknuo ih na razmišljanje o njenom ponašanju u budućnosti, posebno u društvenim situacijama gdje je prisutan alkohol.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here