Relja Popović i Nikolija Jovanović, popularni par sretno u braku već nekoliko godina, udružili su snage kako bi stvorili ne samo obitelj, već i topli dom u srcu Beograda za njih i svoje dvije preslatke kćeri, Reu i Hanu. Njihova priča o prebivalištu započela je u prestižnom naselju Vračar, gdje su dijelili raskošnu nekretninu koju im je ljubazno osigurala Nikolijina majka, poznata Vesna Zmijanac, koja godinama gradi karijeru i izuzetno je poštovana pjevačica u regionu.

Njihov zajednički stan, koji s ponosom dijele na društvenim mrežama, ogleda ugodno i privlačno okruženje savršeno prilagođeno za obitelj od četiri člana. Osim stila i umjetničkih dodira, stvorili su i moderni sustav osvjetljenja koji čini čarobnim cijeli prostor njihovog doma.

 

Unatoč otvorenom pristupu svom životu, Relja i Nikolija svjesno čuvaju privatnost prostora svojih kćeri, ostavljajući javnosti nepoznatim dijelove svog prebivališta. Međutim, postalo je jasno da su njihove rastuće potrebe za privatnošću i većim prostorom za obitelj doveli do donošenja teške odluke. Morali su se seliti iako su godinama na jednom mjestru stvarali uspomene ali vrijeme je da se ide dalje.

Odlučili su napustiti obiteljsku vilu Vesne Zmijanac kako bi investirali u novi dom koji bi odgovarao njihovim potrebama. Nakon traženja savršenog mjesta, njihovu odluku za selidbu vodila je potreba da osiguraju svojoj obitelji veći životni prostor i individualne sobe za svoje rastuće kćeri. Konačno, ta odluka vodila ih je do kupovine raskošnog penthausa na poželjnoj lokaciji Vračara, što se pokazalo kao uspješno rješenje za njihovu obitelj nakon useljenja. Sada njihova obitelj može nastaviti rasti u novom prostoru, pružajući prostor za zajedničke trenutke i privatnost koja je potrebna u njihovim životima.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here