Stefan Živojinović iznenadio je mnoge 2019. godine kada je objavio da se povlači iz muzičke industrije i javnog života. Iako su mnogi to shvatili kao šalu, on je bio ozbiljan u svojoj odluci. Želeo je da izbegne medijsku pažnju, pa se trudio da izbegava porodična okupljanja i promocije pesama njegove majke, Lepe Brene, koja je poznata na ovim prostorima već decenijama i ima sjajnu karijeru. Takođe, nije želeo da deli svoje trenutke na društvenim mrežama. Umesto toga, odlučio je da se posveti poslu prodaje vitamina, gde je pronašao svoj mir i zadovoljstvo.

Kada se nedavno pojavio u medijima, naslovi su glasili “Pojavio se Stefan Živojinović”, što je iznenadilo ljude jer su ga mnogi smatrali povučenim iz javnosti. Međutim, možda Stefan nikada nije nestao kako su neki tvrdili, već jednostavno nije bio aktivan na društvenim mrežama u prošlosti, zbog čega su ga mediji tako opisivali.

Uprkos odluci da se udalji od javnosti, Stefan je na svom profilu na društvenoj mreži objavio sliku na kojoj je crni tref kartaški znak ili detelina sa tri listana. Ova slika može da nosi zanimljivo značenje, a možda je to Stefanova suptilna poruka koja intrigira njegove pratitelje. On je očigledno pronašao način da zadrži kontakt s publikom i ostane tajanstven i intrigantan. U svakom slučaju, i dalje ima mnogo obožavatelja koji cene njegovu privatnost i podržavaju njegove odluke.

Brena i njena porodica su uvijek praćeni u medijima, sve što se oko njih dešava zabilježeno je i propraćeno tako da je i ova slika privukla ljudima pažnju. Koliko je lijepo biti popularan i zvijezda nekada je isto toliko i teško.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here