Poznata pjevačica Svetlana Ceca Ražnatović je jedna od najpopularnijih pjevačica na našim prostorima. Poznato je da je Ceca izfgradila karijeru na račun svog supruga Željka Ražnatovića , Arkana , koji je devedesetih godina bio čan kriminalng klana i tako je bio veoma uticajan u državi , pa se na radiju vrtjele samo Cecine pjesme.

 

 

Naime , kada je Arkan upoznao Cecu , on je već bio oženjen sa svojom suprugom i imao je četvero djece . Prema pričama njihovih bliskih ljudi , Natalija kada je saznala da je Arkan u vezi sa pjevačicom , ona je odmah spakovala kofere , pokupila djecu i napustia ga. Natalija vć duži vremenski period živi sa svojom djecom u Americi , U Los Anđelesu , koji je omiljeni grad njihovim sinovima Vojinu i Nikoli.

 

 

Na početku njihovog novog živoa u Americi je bilo veoma teško . Natalija je bila uporna da svojoj djeci bezbjedi obrazovanje , te su sve četvero završili koledž. Nikola i Vojin su studirali glumu , a kako je poznato Arkanova djeca nemaju baš dobar odnos sa bratom i sestrom, sa Ceccine strane.Naime , svojevremeo se u medijima pisalo , kako je Ceca nakon Arkanove smrti svu njegovu imovinu sebi prisvjila , a njegova djeca ništa nisu dobili. Vojin Ražnatović je nakon pet godina sada odlučio da ponovo da interviju, u kojem će ispričati svoju životnu priču , i napomenuo je da ga raduje svaki povratak kući . Objavio je i niz fotografija među kojima su i neke sa njegovim ocem . Iako sa Cecom i djecom Vojin nije u dobrim odnosima , t imaju zategnue odnose, on je rekao da protiv njih nema ništa , ai ne dopušta nikome da pjulje po nima jer su ipak to djeca njegovog oca.

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here