Rijaliti program Zadruga je već šestu sezonu nagledaniji, a neki takmičari se pojavljuju od prve sezone pa do danas , kao što su Lepi Mića , Miljana Kulić i drugi. Svi koji su pratili prijašnje sezone rijaliti Zadruga , znaju da je Marija Kuluć ostavila veliki pečat u tom rijalitiju. Naime , Marija Kulić , je majka poznate rijaliti ličnosti Miljane Kulić , a u jednoj sezoni rijalitija njih dvije su bile ravnopravne takmičarke u Zadruzi.

 

 

I dok je neki obožavaju , neki se zgrožavaju na pomen njenog imena , jer su ih njeni postupci izbacili iz takta. Mnogi su tako komentarisali Marijin izgled , a ona je na svom Instagram nalogu objavila fotografiju iz mladosti na kojoj je ona sa mužem Sinišom Kulićem.

 

 

Naime , Marija na fotografiji pozira u kupaćem kostimu. Ispod fotografije je stavila opis „Muž i ja“. Marija je na fotografiji imala nekoliko kilograma manje , a njeno zategnuto tijelo je došlo do izražaja u jednodijelnom roza kostimu. Fanovi Miljane i njene majke su oduševljeni njenim izgledom , pa su joj dijelili komplimente. Pogledajte na fotografiji kako je to Marija u mladosti izgledala. Marija se često fali kako vodi računa o svom izgledu , patako često posjećuje kozmetičare , slika svoje nokte ,i sve to objavljuje na društvene mreže sa svojim pratiteljima , a s druge strane njena  kćerka Miljana , kojoj je bitno samo da bude u rijalitiju , i stalno traži neki novi način da upadne u neki skandal , kako bi se o njoj pričalo.  Naime , Marija je postala poznata javnosti upravo zbog svoje kćerke za koju kaže da joj je mozak kao u kokoške , i ništa ne razmišlja o svojim postupcima.

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here