Nekada atraktivan kao Apolon, Nemanja Stevanović doživeo je niz životnih izazova koji su srušili njegovu sreću. Kako izgleda danas, predstavlja potpunu promenu od perioda kada je bio na vrhuncu svoje privlačnosti.Top of FormKada se 2007. godine pojavio u muzičkoj emisiji “Zvezde Granda”, Nemanja Stevanović je ostvario svojevrsno otkrovenje. Mladi, privlačni i talentovani pevač brzo je stekao status megazvezde, osvajajući srca mnogih obožavateljki.Top of FormNemanjin izgled je značajno evoluirao tokom godina. U periodu najveće popularnosti, bio je u vezi sa Milenom Ćeranić, s kojom je zajedno učestvovao u jednom rijalitiju.

 

 

Ova odluka, čini se, imala je negativan uticaj na njegovu karijeru, a nakon izlaska iz rijalitija, stvari su krenule nizbrdo.Top of FormNakon nekog vremena povlačenja iz javnosti i posvećivanja porodici, supruzi Jeleni i ćerki Maši, Nemanja Stevanović nije zanemario svoju karijeru, već je nastavio sa pevanjem. Dramatično je promenio svoj imidž – pustio je kosu i bradu, što ga je učinilo teško prepoznatljivim na prvi pogled. Ovaj rokerski izgled i transformacija Nemanje Stevanovića izazvali su različite reakcije. Dok su neki oduševljeni velikim promenama, drugi tvrde da je izgledao bolje u prošlosti. Nemanja, farmaceutski tehničar po profesiji, svira klavijature iz hobija i zadovoljstva. Iako je poznat po svojoj marljivosti koju smatra vrlinom, ističe da nema mane.

 

 

Svoje uzore na estradi pronalazi u Saši Matiću i Harisu Džinoviću. Nemanja je dobio svoju prvu klavijaturu za 18. rođendan od oca i dede, te je nakon toga nastupao sa bendom na različitim splavovima i zabavama. Pohađao je muzičku školu, gde je prvobitno svirao harmoniku, ali se kasnije prebacio na klavir, smatrajući da mu on bolje leži. Iako je pokušao studirati šumarstvo nakon mature, predomislio se i pridružio vojsci. Kasnije je radio u “Velefarmu”.

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here