Svetlana Ceca Ražnatović jedna je od najpoznatijih pjvačica na našim prostorima. Njena karijera je počela krajem osamdesetih godina, kada je izdala svoj prvi album “Lud srce”, a Ceca je tada imala samo 15. godinu. Za svoj 18.rođendan 1991.godine, Ceca je objavila album “Babaroga”, nakon čega je njena karijera procvjetala.Njen privatni život je oduvijek bio glavna tema medija.

 

 

 

 

 

Poznato je da je devedesetih godina udalo za Željka Ražnatovića, Arkana, koji je bio čan kriminalnog klana. Tada je nena karijera doživjela vrhunac, s obzirom da je Željko u to vrijeme bio jako utjecajan, pa se zbog toga na radiju pjevale isključivo Cecine pjesme. Nakon Arkanove pogibije, Ceca se posvetila karijeri i odgoju svoje djece, sina Veljka i kćerke Anastasije. Ceca je jednom prilikom napomenula da je Arkan bio svjetski čovjek te da je od njega naučila kako da drži tijelo, i kako da drži čašu.

 

 

 

Ceca je ove godine postala i aktivan član žirija najpoznatijeg muzičkog takmičenja Zvezdama Granda, tako često u centru pažnje. Nedavno se pojavila fotografija na društvenim mrežama, na stranici koja objavljuje stare slike estradnih ličnosti. Na slici se nalazi Ceca, a svi su pozitivno komentarisali “Cecz bajkerku”.Iako je Ceca ušla u petu deceniju ivota, ona i danas izgleda odlično. Poznato je da je Ceca i baka dva unuka, ali ona ne dozvoljava svom unuku da se zove baba, nego isključivo Ceca. Ona još nije spremna da se prepusti godinama. Ceca i dalje aktivno nastupa , pa tako zbog posla nije mogla ni da otputuje u Španiju kada je njena kćerka Anastasija izgubila bebu .

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here