Nema nikakve sumnje u to da je Rada Manojlović jedna od najboljih pjevačica na našim prostorima. Naime , ona je u više navrata dokazala da je ujedno i jedna od najtraženijih barem kada je u pitanju mlađa generacija pjevača i pjevačica , koji su se proslavili svojim učešćem u takmičenju „Zvezde Granda“.Rada je za vrijeme takmičenja započela ljubavnu vezu sa kolegom Milanom Stankovićem , ali su bili previše mladi , te su poklekli pred stalnim pritiskom medija i javnostu , pa je njihova veza završila .

 

 

Iako Rada u takmičenju nije odnijela pobjedu , kasnije je napravila izuzetno blistavu karijeru sa mnogim drugim kolegama iz svoje generacije. Iako to publika ne primjeti pjevači se bore s tim da sve bude gotovo na vrijeme i trude se da posao odrade što je bolje moguće. Ipak neki uvijek uspijevaju da kasne. To je upravo mana Rade Manojlović.

 

 

Rada je jedna od rijetkih pjevačica na domaćoj estradi koja se nije podvrgla drastičnim estetskim operacijama , jer smatra da je najljepši prirodni izgled . Rada se smatra jednom od najzgodnijih pjevačica na estradi , a svakako je i da ima neobičnu harizmu , i neosporan talenat za pjevanje . Na takmičenju su joj članovi žirija sugeisali da treba da sredi zube , šo je pjevačica i poslušala. Nedavno je objavila fotografiju na Instagramu na kojoj je neprepoznatljiva. Naime , ona je svou dugu kosu ofarbala u plavo, a njene jagodice su vidno izražene pa se mnogi pitaju da li je i ona poklekla pred trendom eststskih zahvata , ili je samo odlična šminkerica. Šta vi mislite ? Pišite nam u komentare.

 

 

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here