Nedeljko Bajić Baja, poznati umjetnik, uvijek je pažljivo čuvao svoj privatni život daleko od očiju javnosti. Njegov brak i kasniji razvod bili su obavijeni velom tajne. Njegova bivša supruga delila je njegovu averziju prema medijskoj pažnji i uspešno očuvala svoju privatnost. Ipak, poznato je da je Baja bio u braku s Ivanom, koja je bila čak 19 godina mlađa od njega, a koja je igrala značajnu ulogu u njegovom spotu “Mokri do kože”.

Razveli su se prijateljski 2018. godine, a iz tog braka imaju dvoje dece, sina Marka i ćerku Milicu. Bivši par je razišao bez ikakve gorčine ili neprijateljstva. Nedeljko Bajić Baja oduvek je bio suzdržan u otkrivanju detalja iz svog privatnog života, a Ivana, njegova bivša supruga, poštovala je njegove želje i nikada nije dovodila u pitanje njegove odluke. Malo je verovatno da će bilo ko od njih otkriti razloge rastanka, pre svega zato što žele da zaštite svoju decu. Iako deca žive s majkom, oba roditelja podjednako dele odgovornost za njihov odgoj. Baja, pevač koji se ne pojavljuje često u javnosti, nedavno je otkrio da vodi brigu da i bivša supruga i deca žive udobno.

Iako je Baja neko vreme bio van scene, najavio je svoj povratak estradnoj sceni i trenutno radi na novom albumu. S nestrpljenjem očekuje da stvori muziku koja će oduševiti njegove slušaoce. Iako su njegove prethodne pesme bile dobro prihvaćene, smatra da je vreme za nov materijal. Baja, posvećeni muzičar, provodi sate u studiju, usavršavajući svoj zanat, i uveren je da je njegov rad originalan i inspirativan. Za razliku od nekih umetnika, on ne traži reflektore iz trivijalnih razloga, ali nije ni pustinjak.

Nedavno je otkrio da nema stalni dom, ali često putuje između Beograda, Beča i svog rodno Šipova. Bez obzira na to, ostaje organizovan, tačan i usmeren prema svojim ciljevima bez komplikacija. Što se tiče budućnosti svoje dece, Baja smatra da je to njihova odluka. Njegov prioritet je da deca odrastu kao zdrave i prilagodljive osobe. Izbor njihove profesije u potpunosti će zavisiti od njih samih, a on veruje da će se nečiji pravi identitet i potencijal vremenom sami iskristalisati, baš kao što je to bilo i u njegovom slučaju.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here