Neda Stojanović, više od pola veka van scene zabavne muzike, i dalje aktivno nastupa i osvaja publiku. Često je nazivaju “našom verzijom Tine Turner” zbog njenog zaraznog optimizma, beskrajne energije i vedre naravi. Nastupala je širom bivše Jugoslavije, uživala u vremenu sa svojim unucima i u životu općenito više nego ikad ranije. Tajna njene sposobnosti da zaustavi vrijeme obavijena je velom misterije, ali je jasno da je pronašla način da ostvari ovaj podvig.

Neda je udata za reditelja i scenaristu Milana Bilbija, s kojim ima ćerku Jelenu. O njoj su kružile razne glasine, uključujući one o udaji za bogatog šeika, aferi s Josipom Brozom Titom i udvaranju bivšeg libijskog lidera Muamera Gadafija. Međutim, nakon suprugove smrti, Neda je potvrdila da je imala samo jednu pravu ljubav u svom životu, šarmantnog doktora Momu Jakovljevića. Svoje iskustvo s ovom ljubavi detaljno je opisala u knjizi “Zora je svanula”.

Osamdesetih godina, Neda je bila razočarana i slomljenog srca nakon propalog braka, te je izgubila veru u romantične veze s muškarcima. Ipak, na jednom muzičkom i modnom festivalu u Makedoniji, gde su oboje zajedno nastupali – on kao model, a ona kao pevačica – upoznala je šarmantnog i zgodnog Beograđanina. Oboje su bili istih godina i prošli su kroz propale brakove. Osim što je bio uspešan model, on je takođe završio medicinsku školu. Njihova romansa je brzo procvetala i uprkos geografskoj udaljenosti i različitim karijerama, postali su bliski.

Njihov odnos se gradio na emocionalnoj zrelosti, nezavisnosti i uzajamnoj brizi. Neda uživa u tome što može biti više od samo muzičarke, već i devojka svom partneru, obavljajući svakodnevne stvari zajedno, poput odlazaka na pijacu i kuvanja specijaliteta koje voli njegova majka. Jedina stvar koja je rastužuje je to što njena ćerka nije s njom u Beogradu.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here