Filip Car je uputio ozbiljne optužbe na račun svoje bivše zaručnice, Aleksandre Nikolić, tvrdeći da je iskorištavala svoju trudnoću kako bi se prijavila za reality show “Elita 7” u nadi da će zaraditi znatnu sumu novca putem priče da je samohrana majka. Filip je odlučno tvrdio da ovo nije istina, a napetost između njih dvoje ostala je nerazriješena unatoč mogućnosti pomirenja. Car je iznio nove optužbe tvrdeći da mu je član Aleksandrinog tima otkrio njezine prijevarantske i podmukle planove, koje je potom razotkrio. Srećom, unutar njezinog tima postojala je osoba koja mu je otkrila detalje razgovora između njih dvoje prije nego što su optužbe postale javne.

Filip smatra da će sljedeći korak Aleksandre biti ulazak u reality show “Elita” kako bi javno progovorila o svojoj trudnoći i odnosima, slično kao što je to učinila Miljana Kulić dok je bila trudna. Iako je Filip Car razotkrio Aleksandrine planove, nije prestao pričati o njezinim neetičkim namjerama. Tvrdi da je Aleksandra zatrudnjela zbog njihove ljubavi, iako je istina bila drugačija od onoga što je ona prikazivala. Razumio je okolnosti koje su dovele do trudnoće i kako ga je to doveo do ludila, natjeravši ga da istraži životne situacije žena koje je ranije izbjegavao.

Filip je također saznao za njezinu namjeru da pobaci i napusti grad koji nikada nije voljela. Kada je shvatila da je vremenski okvir za pobačaj prema zakonu već istekao i da postoje ozbiljni zdravstveni rizici povezani s pobačajem u 13. tjednu trudnoće, Aleksandra je počela oklijevati. Još jedan razlog za zabrinutost bio je njen prethodni pobačaj, što je dovelo u pitanje mogućnost njenog budućeg začeća. Ipak, pod pritiskom ljudi oko nje, na kraju je odlučila iznijeti trudnoću do kraja. Međutim, Filip tvrdi da je promijenila mišljenje zbog želje da profitira od situacije i trudnoće. Nakon što su njegove optužbe postale javne, Aleksandra se obratila Filipu putem Instagrama. Na svom profilu je objavila citat: “Karma je najstrpljiviji ‘gangster’ ikada”, što je bio upućen Caru.

Nakon što je razbjesnio Filipa, Aleksandra se zabrinula zbog mogućih neprijatelja koji joj prijete smrću. Nakon javne svađe i gegova, Filip je jasno stavio do znanja da je uvijek tu za podršku njihovom djetetu, ali da pomirenje nije opcija. Nedugo nakon tog razgovora, Aleksandra je objavila jezivu poruku na svom profilu koja je šokirala njezine obožavatelje. U toj poruci se navodilo da će njezini neprijatelji ostati nekažnjeni ako ona pretrpi nesreću te noći, zbog brojnih neprijatelja koje ima.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here