Nataša Bekvalac je greškom poslala poruku namijenjenu prijatelju na krivi broj, što je izazvalo zabunu kod primalca poruke. Kada je shvatila svoju grešku, Nataša je doživjela iznenadnu frustraciju i instinktivno se uhvatila za glavu u neverici. Taj incident se dogodio prije godinu dana, a važno je napomenuti da sadržaj poruke nije bio toliko kontroverzan kao što se može činiti na prvi pogled.

Tokom novogodišnjih praznika, oboje smo radili naporno, a ja sam morala izdržati pet uzastopnih noćnih smjena. Plan je bio da mi prijatelj da infuziju u hotelskoj sobi. Umjesto da jednostavno napišem ime hotela i broj sobe, slučajno sam napisala: “Hotel taj-i-takav, čekam te u toj-ta-koj sobi”, što je izazvalo nepotrebnu zabunu. Kao odgovor na tu grešku, dobio sam zbunjujuću poruku s tri znaka pitanja, a primalac me pitao: “Da li trebam znati nešto???”

Ove detalje je Nataša Bekvalac iznijela u intervjuu jednom beogradskom mediju. Također, nedavno se dogodio incident s Natašom kada je na jednoj javnoj platformi podijelila razgovor sa svojom majkom. U toj prepisci, Natašina majka je izrazila negodovanje prema privlačnoj odjeći koju je Nataša nosila, što je izazvalo priličnu pometnju među njenim pratiteljima na popularnoj društvenoj mreži Instagram. Neočekivana kritika njene majke nije samo iznenadila Natašu, već je izazvala i zabavu u njenom online zajednici, kojoj je situacija bila prilično komična.

Nataša Bekvalac je poznata srpska pjevačica koja se istakla svojim talentom, karizmom i bogatim muzičkim repertoarom. Rođena je 25. septembra 1980. godine u Novom Sadu, Srbija, gdje je započela svoju muzičku karijeru. Njena prepoznatljiva vokalna interpretacija, emotivnost i energičnost na sceni brzo su privukli pažnju publike. Nataša je započela svoju karijeru kao tinejdžerka, a prvi veliki uspjeh postigla je sa pjesmom “Ne brini” 1995. godine. Nakon toga, slijedili su brojni hitovi koji su je učvrstili kao jednu od najpopularnijih pjevačica na Balkanu. Njen muzički stil obuhvata različite žanrove, poput popa, rocka i dance muzike, što joj omogućava da eksperimentiše s različitim zvukovima i stvara raznolik repertoar.Nataša Bekvalac je također poznata po svojim energičnim i spektakularnim nastupima, koji često obuhvataju plesne koreografije i vizuelne efekte. Njeni koncerti privlače velike mase obožavatelja, a njena harizma na sceni ostavlja snažan utisak.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here