Domaća javna scena uvijek nudi zanimljive priče vezane za poznate ličnosti, a današnja tema je odnos između Anabele Atijas i porodice Đogani, koji je, čini se, daleko od harmoničnog. Adam Đogani je nedavno izjavio da ne želi da čuje ni za Anabelu i da ne želi da se bavi pričom o njoj.

Adam je otkrio da je bio razočaran Anabelinim ponašanjem tokom njenog učešća u rijalitiju “Zadruga”. Nakon toga, njihov odnos se znatno pogoršao, te Adam otvoreno kaže da ne želi da ima nikakve veze s njom. Na novinarsko pitanje da li će porodica Đogani snimiti vlastiti rijaliti, Adam je odgovorio šaljivo da bi to bilo zanimljivo, pogotovo u njegovom stanu, gdje bi kamere uhvatile mnoge intrigantne trenutke iz prethodnog perioda kada su bili izvan rijalitija. Ipak, istakao je da se sve pozitivno odigralo i da bi bilo mnogo toga što bi narod želio da vidi.

Na pitanje da li bi Anabela bila u tom rijalitiju, Adam je na početku odgovorio sarkastično “Ko je to?”, ali se brzo suzdržao od daljnjih komentara i rekao da je najbolje da ne iznosi svoje mišljenje. Očito je da je odnos između njih dvoje duboko narušen, te ćemo možda u novoj sezoni “Zadruge” imati priliku saznati više o ovom problematičnom odnosu. Adam je potpisao ugovor za novu sezonu ovog rijalitija koja počinje 9. septembra, što će vjerovatno izazvati dodatnu pažnju javnosti i medija.

Nakon svog učešća u rijalitiju “Zadruga”, Anabela Atijas je postala jedna od najkontroverznijih i najomraženijih ličnosti u regionu. Njeno ponašanje i sukobi sa drugim učesnicima rijalitija, kao i njena emotivna veza sa reperom Markom Markovićem, poznatijim kao Marko Miljković, izazvali su velike reakcije javnosti. Mnogi su kritikovali Anabelino ponašanje i stavove tokom rijalitija, a njene izjave i postupci izazivali su podijeljena mišljenja. Kroz brojne svađe i konflikte, Anabela je postala metom oštrih kritika i negativnih komentara na društvenim mrežama. Njeno učešće u rijalitiju izazvalo je burne reakcije kod gledalaca, što je dovelo do toga da je postala jedna od najomraženijih osoba u regionu.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here