Stanari luksuzne Kule West 65 u Novom Beogradu i dalje se suočavaju sa nizom problema koji traju već od useljenja prošle godine, a situacija se dodatno pogoršala posle prošlonedeljnih oluja koje su zahvatile prestonicu. Ova zgrada, koja je predstavljena kao vrhunski stambeni kompleks, koštao je kupce i do 5.000 evra po kvadratnom metru, ali mnogi od njih sada tvrde da su razočarani i nezadovoljni stanjem.

Neki od glavnih problema sa kojima se stanari suočavaju uključuju pucanje prozora, poplave, podizanje parketa i odsustvo odgovarajuće ventilacije. Pogotovo je situacija postala neizdrživa nakon prošlonedeljnih oluja, kada su se stanovi suočili sa dodatnim problemima.

Kupci stanova u Kuli West 65 kontaktirali su investitora sa konkretnim pitanjima o rešavanju ovih problema i ispunjavanju ugovorenih obaveza, ali su dobili odgovor koji nije adekvatno adresirao njihove brige. Investitor je umesto toga govorio o nevremenu i tvrdio da je zgrada ostala netaknuta, što su stanari opovrgli slanjem video snimaka koji jasno pokazuju suprotno.

Ventilacija je postala veliki problem, a smrad se širi kuhinjama i kupatilima. Unutrašnjost zgrade je često previše topla, što stvara nelagodnost za stanare. Osim toga, higijena i održavanje zgrade su na niskom nivou, a liftovi i hodnici su u lošem stanju. Stanari su izrazili nezadovoljstvo i zbog toga što investitor nije pokazao interes za rešavanjem njihovih problema, već je komunikaciju održavao samo preko advokata. Mnogi od njih su očekivali luksuzan i bezbrižan život u ovoj zgradi, ali se suočavaju sa mnogim neočekivanim poteškoćama. Kako se situacija bude razvijala, stanari će nastaviti da zahtevaju adekvatna rešenja i ispunjenje ugovorenih obaveza kako bi njihov život u Kuli West 65 postao onakav kakvim im je obećan.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here