Aleksandra Prijović, popularna pevačica među mlađom generacijom, ima inspirativnu priču o svom putovanju do slave. Počela je svoju karijeru kao takmičarka u “Zvezdama Granda”, ali njen uspon do uspeha bio je pun izazova i različit od njenih početaka.

Rođena je 22. septembra 1995. godine u Somboru, ali je svoje detinjstvo provela u Bijelom Manastiru, Hrvatska. Talenat za muziku nasledila je od svoje bake i majke, obe vešte pevačice, i već u ranim godinama počela je nastupati na raznim društvenim događajima. Sa samo 13 godina, izdala je dva singla, “Majko” i “Boli svaka tvoja reč”. Međutim, pravi uspeh postigla je 2015. godine kada je izdala hit pesmu “Za nas je prekasno”. Iako je tada imala samo 14 godina, Aleksandra je demonstrirala izuzetan vokalni talenat dok se takmičila u “Zvezdama Granda”. Nakon takmičenja, njen prvi singl lansirao ju je u svet slavnih i otvorio joj mnoga vrata.

Iako se strastveno posvećuje muzici, kritičari su je kritikovali zbog odluke da napusti svoje školovanje zbog pevanja. Tokom školovanja u OŠ Beli Manastir postigla je odlične rezultate, a potom je upisala Drugu gimnaziju i uspešno završila prva tri razreda. Međutim, kako se posvetila muzičkoj karijeri, nije uspela završiti četvrti razred. Aleksandra se iskreno kaje zbog toga i oseća stid zbog nedovršenog školovanja. Ipak, planira da u budućnosti završi svoje obrazovanje i ostvari svoje ciljeve izvan muzike.

Prijovićka je doista gradila karijeru polako ali sigurno i bez puno skandala napravila je od sebe veliku zvijezdu. Svakako je to zaslužila svojim mukotrpnim i marljivim radom. Aleksandra je također poznata po svom suprugu i njegovoj maćehi koja je velika balkanska zvijezda, po Lepoj Breni.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here