Usprkos ne baš sretnom braku kojeg je imala sa fudbalerom Vladom Vranovim, poznata folk pjevačica Slavica Ćukteraš  će uvijek pamtiti to razdoblje po velikoj sreći kada je u toj vezi dobila svoju kćerku Viktoriju. I mada je ta trudnoća bila poodavno, pjevačica se ovih dana prisjetila nekih detalja koje je odlučila podijeliti sa ostalima, te je pričala i o periodu kada je učestvovala u emisiji  “Tvoje lice izgleda poznato”. Njena trudnoća ju je primorala da odustane od te emisije na samom njenom početku, te kako kaže nije ni znala da je u drugom stanju, dok na pripremama za emisiju njena koleginica Ivana Peters nije shvatila šta se dešava sa Slavicom. Slavica nije vjerovala šta joj Ivana govori te joj je bila rekla da ne priča tako, jer će i drugi pomisliti da je to istina:

“Sa Ivanom Peters sam dijelila bekstejdž. Satima smo tu sjedile, dok sam ja kukala, kako mi sve smeta i maska smrdi, i da mi je muka, i da mi je želudac u nosu, i da ne znam što sam uopšte ovdje, jer mi ništa ne odgovara, ne znajući da sam trudna. Jedino je Ivana to znala i bez teksta, zbog mog ponašanja” – prisjetila se pjevačica.

Nakon toga, kako kaže Slavica, napravila je test , te se ispostavilo da je on ispao pozitivan na trudnoću. Slavica je ostala zatečena, a Ivana je bila prva osoba kojoj je Slavica to rekla. Slavica i danas gradi svoju karijeru, ali ističe kako joj je njena porodica uvijek na prvom mjestu. U posljednje vrijeme je u medijima mnogo manje prisutna, ali to je upravo zato jer ima mnogo posla i ono malo slobodnog vremena kojeg ima gleda da provede sa svojim najdražim.

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here