Saša Joksimović, poznati srpski glumac i voditelj, ostavio je značajan trag u kazališnoj, filmskoj i televizijskoj industriji. Rođen 1981. godine u Beogradu, on je i danas aktivan u svom rodnom gradu. Početkom 2004. godine, Joksimović je započeo svoju televizijsku karijeru i brzo stekao priznanje ulogama u serijama poput “Stižu dolari” i “Tragom Karađorđa”. Njegova karijera je dalje napredovala s ulogama Lule u seriji “Grijeh majke” i Saše u seriji “Budva na pjenu od mora”. Joksimović je bio pohvaljen zbog svog glumačkog talenta, a istovremeno je uspio održati svoj privatni život relativno diskretan, što je izazvalo znatiželju javnosti.

Kao što je poznato, Saša Joksimović je dugi niz godina bio u braku s producenticom Nevenom Joksimović, s kojom ima sina Iliju. Par je izgledao kao savršeno usklađen i njihov brak je bio smatran jednim od najtrajnijih u javnosti. Stoga je bila velika šok za sve kada je glumac na Instagramu objavio neočekivanu vijest o njihovom rastanku. “Obavještavam sve da smo Nevena i ja odlučili prekinuti našu vezu. Svaka osoba ima svoje preferencije i to je dovoljno. Naša sadašnja fokus je biti najbolji roditelji našem sinu Iliji. Budite uvjereni, posvećen sam ispunjavanju svoje očinske odgovornosti.” – napisao je glumac.

O razvodu Saše Joksimovića pisali su mnogi mediji u regiji, no on je odlučno opovrgnuo sve optužbe koje su tada bile iznesene. “Kakav rastanak!? Pomisao na život bez moje supruge je nepojmljiva, a isto osjeća i ona. Bilo bi potpuno besmisleno prekinuti naš brak nakon dugogodišnje veze od dvadeset godina. Ako smo uspjeli zajedno izdržati i napredovati toliko dugo, nema sumnje da će naša zajednica procvjetati još mnogo godina” – samouvjereno je izjavio Saša u jednom intervjuu.

Trenutno nije poznato što se točno događa jer Saša Joksimović nije želio davati dodatne komentare nakon svoje objave. Njihova odluka je šokirala mnoge njihove obožavatelje, a društvene mreže ponovno su preplavljene nagađanjima javnosti o uzrocima njihovog rastanka.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here