Jelena Karleuša je u stanju očaja jer su njene nade da će sa suprugom, fudbalerom Tošićem dobiti treće dete, potpuno razbijene. Šokantno otkriće ostavilo ju je u nevjerici i izazvalo intenzivne spekulacije zašto se Tošić oštro protivi ideji o proširenju njihove porodice. Ovaj neočekivani preokret je šokirao njihovu vezu i pokrenuo pitanja o njihovoj zajedničkoj budućnosti.

Jelena Karleuša samouvereno je u centru pažnje u medijima, konstantno plijenivši pažnju javnosti. Nedavno je dospela na naslovne strane tokom Božića kada je neustrašivo prijavila svog supruga Duška Tošića za nasilje u porodici, ostavivši javnost u krajnjem šoku. Jelena je samouvereno otkrila da ju je ošamario, zbog čega je dobio zabranu prilaska pevačici na čitav mesec. Od tada nisu viđeni zajedno u javnosti i nema naznaka da su se ponovo okupili ili da kruže bilo kakve glasine o razvodu.

 

 

Međutim, nedavne vijesti koje su se pojavile nesumnjivo su zatekle sve nespremne. Sve se vrti oko Jelenine odluke da na bezbrižan i saosećajan način razgovara o mogućnosti da dobije treće dete. Odjednom, Jelena je samouvereno podelila sliku manekenke Naomi Kembel kako ljulja bebu. Očigledno oduševljena objavom, Jelena je smelo prokomentarisala da je možda došlo vreme za njeno treće dete, jer nije mogla da obuzda uzbuđenje zbog preslatkih slika beba.

 

Ova objava je duboko odjeknula kod mnogih, ali važno je napomenuti da su Jelena i Duško razmišljali o velikoj porodici, a da su prioritet Jeleninoj dobrobiti. Ljekari su upozorili na još jednu trudnoću zbog potencijalnih zdravstvenih rizika. Kakav je Vaš utisak o talentovanoj pevačici Jeleni Karleuši?

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here