Tanja Savić samouvjereno se suočava sa teškom odlukom dok razmišlja o najefikasnijem pristupu da svoje drage sinove obavijesti o trudnoći. Unatoč težini koja im potencijalno može uzrokovati stres ili nelagodu, njen najveći prioritet leži u njihovoj sreći. Tanja Savić nedavno je našla radost u zagrljaju deset godina mlađeg pilota Muhameda Bešića. Ipak, iako njeguje svoju vezu s Mukijem, ostaje nepokolebljiva u svojoj odluci da u ovom trenutku ne nastavi s proširenjem njihove porodice.

 

Roditelji Tanje Savić suočeni su sa ogromnim očajem zbog udaje svoje ćerke. Oni odlučno odbijaju da prihvate budućeg zeta iz brojnih uvjerljivih razloga. Naime, jedan veliki problem odnosi se na Tanjinog partnera, 27-godišnjakinju, koja oštro odbija ideju da se čeka duže. Posjeduje nepokolebljivo povjerenje u svoju sposobnost da prihvati izazove roditeljstva. Ipak, Tanja Savić je potpuno uverena da će njeni voljeni sinovi zdušno prihvatiti vest o novoj trudnoći.

 

Oni imaju najveći značaj u njenom životu i ona ne sumnja da će toplo zagrliti svog novog brata ili sestru. Iako će možda doći do nekih početnih prilagođavanja u porodičnoj dinamici, Tanja je sigurna da će njena djeca uspostaviti čvrst i iskren odnos sa Muhamedom.

 

Upravo zbog toga Tanja čvrsto vjeruje da je prerano razmišljati o bebi, uprkos njenoj nepokolebljivoj naklonosti prema Mukiju. Zapravo, ne bi ni otkrila njihovu vezu javnosti osim ako nije bila potpuno sigurna. Iako oboje zamišljaju budućnost u kojoj će proširiti svoju porodicu, trenutno imaju suprotne stavove o idealnom trenutku za to. Muhamed često naglašava svoju želju da prihvati očinstvo što je prije moguće, podstičući Tanju da zatrudni.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here