Naime , kada je reč o Vesni Dedić , njen ljubavni život se već dugo ne nalazi među novotima iz njjenog života , dok se zato brak u kojem je biila neretko se nalazi u seććanjima javnost upravo na njen ljubavni istorijat. Naime , bivši Vesnin muž je Srđan Milojević , a kooji je po zanimanju lekar , te iz braka sa njim ima ćerku , ali ippak ni zajendičko dete nije ih nateralo da ostanu zajedno , jer ipak ona nije želela da bude u odnosu koji nema perspektivu. Tako su njih dvoje negovali odnos , ali je on godinama postajao sve lošiji.

– Mnogo sam plakala poslednjih godina braka i onda sam shvatila da je bolje da se razvedem nego da potonem u depresiju. Verujem da je svakoj ženi koja sama odluči da se razvede period posle rasturanja braka težak zbog osećaja odgovornosti prema svojoj egzistenciji i egzistenciji dece. Međutim, svaka se prolepša i dobije neku čudesnu energiju jer dane počinje da troši na nešto smisleno umesto na besmislene pokušaje da se popravi brak – rekla je Vesna.

Bivši muž Vesne Dedić i novinarka razišli su se kada je njihova ćerka Lenka imala četiri i po godine. – Deset godina smo bili u braku. Bila je to najdivnija ljubav ovoga sveta. Ali, u brakovima zasnovanim na ogromnoj ljubavi ima i velikih očekivanja. A onda, i kad su mala očekivanja izneverena, vrlo često puknu. Zato mislim da je dobar razvod mnogo bolji od lošeg braka. Zadržala sam prezime bivšeg muža, jer je to Lenka želela. A nama je ona mnogo važnija od našeg emotivnog statusa – rekla je svojevremeno voditeljka i zatim iznela vrlo oštre reči na račun svog bivšeg supruga.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here