Dragana Mirković je nesumnjivo legendarna pevačica koja dominira balkanskom muzičkom scenom poslednjih 35 godina. Ogroman uspjeh postigla je isključivo svojim prekrasnim pjesmama i izuzetnim vokalnim talentom, za razliku od većine današnje muzičke industrije koja se uvelike oslanja na skandale i golotinju izvođačica.Ćerka Dragane Mirković Manuela nedavno se pridružila Instagramu i njen zadivljujući izgled ostavio je sve u čudu. Sa svojim vitkim strukom i punim usnama, Manuela je procvjetala u pravu ljepoticu. Podijelila je zadivljujuću fotografiju koja prikazuje njene očaravajuće osobine, ostavljajući obožavatelje i pratioce zadivljenim.

 

 

Vrijedi napomenuti da je tokom 80-ih godina, kada je Dragana započela svoju karijeru, to bila preovlađujuća norma i samo je pravi kvalitet mogao da zablista. Vremena su se od tada promenila, a početkom 1990-ih Dragana Mirković se udala za austrijskog privatnika i preselila se u Beč.

 

 

Trenutno borave u veličanstvenoj vili procijenjenoj na skoro 5 miliona eura. Budući da su u braku više od 25 godina, izgradili su uspješan zajednički život. Toni, njen suprug, uključen je u predstavljanje ekskluzivnog brenda luksuznih automobila, koji je postao osnovni proizvod u domaćoj industriji zabave. U stvari, skoro 80% industrije vozi automobile iznajmljene od njega, uključujući i poznatog glumca Jean-Claudea Van Dammea koji je kupio dva automobila od Tonija u gotovini.

 

Par ima i dvoje djece, koja su se namjerno klonila očiju javnosti. Njihov stariji sin Marko istakao se u oblasti auto-trka, dok je njihova ćerka Tamara nastavila karijeru u foto modelingu, pokazujući veliki potencijal u ovoj industriji. Tamara, koja se nedavno pridružila Instagramu, nevjerovatno podsjeća na svoju majku, što dodatno učvršćuje njenu vezu sa svijetom manekenstva. Možete li poreći upadljivu sličnost koju ona deli sa Draganom?

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here