Jelena Radanović je supruga poznatog mladog pjevača Slobe Radanovića . Ona je prije neki dan policiji prijavila svog bivšeg supruga ,zbog fizičkog zlostavljanja. Naime , kako Jelena tvrdi do zlostavljanja je došlo od strane njenog bivšeg spruga kao i njegove nove izabranice . Incident se desio kada je njen bivši suprug došao da preuzme njihovu zajedničku djecu.

 

 

Jelena je nakon incidenta sa bivšim mužem završila u Urgentnom centru , gdje je nakon pregleda hospitalizovana. Na svom Instagram profilu je samo objavila kratku poruku , da je istina da se desio incident te da trenutno nije u stanu da priča o tome , ali je izjavila da počinioci neće proći nekažnjeno.

Povodom ovog incidenta se oglasio i pjevač Sloba Radanović , koji je na svom Instagram profilu nakon incidenta poručio:”Kad mačke nema , miševi kolo vode.” , a zatim objavio dirljivu fotografiju kojom je pokazao da njihovu porodicu ne može ništa rasturiti. Naime , pjevač je objavio kolaž fotografija koju su napravili njegovi fanovi a a kojoj je on sa sinom Damjanom. Uz fotgrafiju je glsio i opis Neopisiva ljubav.

 

 

Poznato je da je Sloba nakon rođenja sina postao veoma predan otac i suprug , i okusiran je prvestveno na porodičan život , dok je pjevanje i karijeru privremeo stavio u drugi plan . Jelena nerijetko sa svojim pratiocima dijeli , koliko joj Sloba pomaže u roditeljstvu, te je istakla da je njoj i njenoj djeci živoni oslonac. Poznato je da je Sloba zaljubljive prirode , pa ne sumnjamo da se u Jelenu zaljubio do ušiju . Sloba je imao brak pije Jelene sa poznatom Kijom Kockar ali je rak okončan nakon Slobine prevare u rijalitiju.

 

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here