Božo Vrećo se već duže vreme izdvaja od ostalih umetnika svojim jedinstvenim i nepogrešivim smislom za modu, te ponovo privlači pažnju regionalnih medija. Ovaj promišljen i hrabar modni izbor mu omogućava da u potpunosti prihvati i utelovljuje i muški i ženski izraz, jer se vatreno zalaže za uverenje da svaki pojedinac u sebi poseduje elemente oba pola.

Nažalost, društvena očekivanja i odgovornosti, kao što su porodične i profesionalne obaveze, često ometaju pojedince da otvoreno izraze i prihvate svoju urođenu dualnost. Božo odlučno odbija da se ograniči samo na jedno versko uverenje, umesto toga odlučuje prihvatiti različite verske tradicije koje postoje u Bosni. On ostaje postojan u svom verovanju u više duhovno prisustvo. Božove tetovaže odražavaju jedinstven spoj istočnjačkih i zapadnih kulturnih uticaja. Kada ima slobodnog vremena, bavi se raznim umetničkim aktivnostima, uključujući pisanje poezije, slikanje i dizajn. On takođe pomno planira svoje buduće ekspedicije.

S velikom velikodušnošću, Božo svojim vernim obožavaocima poklanja zadivljujuće slike naizgled beskonačnog “mora”, koje ih izazivaju strahopoštovanje. Ovi izvanredni vizuelni prikazi ukrašeni su živim i živim bojama, dok se upijaju u nežnu toplinu sunca, izazivajući duboka i iskrena osećanja u gledaocima. Umesto da se odluči za nadaleko omiljenu peščanu plažu u Bolu, Božo je neustrašivo i samouvereno odlučio krenuti prema nekonvencionalnijoj, stenovitijoj obali, kultnoj osobini ovog zadivljujućeg ostrva smještenog na Jadranu.

Tijekom svog istraživanja Hvara iskoristio je priliku da se izležava na palubi broda i upija sunčeve zrake. To nam je dalo uvid u preostale tetovaže koje krase njegovo telo, jer je odlučio da nosi tradicionalni kupaći kostim, posebno na donjoj polovini. Njegovo telo je vitko i pomno izvajano, ukrašeno zamršenim dizajnom, od kojih svaki simbolizira duboko značenje. Na popularnoj društvenoj platformi Instagram, njegovi fanovi su ga zasuli obiljem pohvalnih komentara.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here