Sloba Radanović, poznati srpski pop-folk pjevač i tekstopisac, svoju je popularnost stekao kroz sudjelovanje u prestižnom natjecanju Pinkove zvezde. Rođen 20. lipnja 1990. godine u Zrenjaninu, trenutno živi u živopisnom glavnom gradu Beogradu. Već u ranom djetinjstvu Sloba je pokazivao prirodni talent i želju za pjevanjem. Njegov put prema ostvarenju tog sna započeo je u rujnu 2014. godine kada je sudjelovao u inauguralnoj sezoni poznatog glazbenog natjecanja Pinkove zvezde.

Tijekom natjecanja, Sloba je birao pjesme izvođača poput Šabana Šaulića, Zdravka Čolića i Džeja Ramadanovskog. Iako nije osvojio prvo mjesto koje je na kraju pripalo Ivanu Kurtiću, Sloba je završio natjecanje na respektabilnom trećem mjestu. Nakon toga, nastavio je objavljivati ​​brojne hitove koji su se penjali na vrhove glazbenih ljestvica, privlačeći značajnu medijsku pažnju ne samo na svoju glazbu, već i na svoj privatni život, posebno na romantične veze koje je gradio.

Već niz godina Sloba Radanović i njegova supruga Jelena dijele ljubavnu priču. Njihovu obiteljsku priču obogaćuju i Jelenina djeca iz prethodnog braka, a u veljači su obitelji pridružili i Slobino prvo dijete, sin Damjan. Međutim, danas su mnogi bili iznenađeni kada su na Jeleninom profilu naišli na sliku djevojke. Uz fotografiju, pjevačeva supruga je napisala: “Ćerka”.

Mnogi su pretpostavili da je djevojka na slici Jelenina kći koja izvanredno podsjeća na svoju majku. Svakodetalj, od strukture lica do očiju, usana i nosa, savršeno se poklapa s Jeleninom ljepotom. Međutim, pravi identitet djevojke na slici ostaje nejasan. Sigurno je, međutim, da ta djevojka nije Jelenina kći, jer bi Jelena ponosno dijelila fotografije svoje djece s javnošću, pa bi javnost već bila upoznata s njenom nasljednicom.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here