Zdravko Čolić, renomirani glazbenik, već desetljećima nosi titulu najistaknutije balkanske zvijezde, a njegova baza obožavatelja iz godine u godinu raste. No, uz njegovu popularnost, slavu je stekla i njegova kći Una na raznim društvenim mrežama, što sam Čolić otvoreno priznaje da mu se ne sviđa.

“U trenutku se bavim slikarstvom. Iako izražavam svoje nezadovoljstvo njezinim postupcima, ne mogu joj to zabraniti. Takva je ona… Jednostavna, voli komunicirati s ljudima i bilježiti trenutke fotografijom. Ljudi se često i slikaju sa mnom, ali za razliku od nje, nikada nisam imao takve sklonosti. Manje izlaganja je uvijek bolje za mene. U takvim aktivnostima sudjelujem samo kada je to nužno za moju profesiju”, kazao je Čola.

Čola je otkrio da se Una oslanja isključivo na svoj telefon u svrhu dijeljenja slika te da je u posljednje vrijeme stekla veliku popularnost na svim društvenim mrežama. Novinari su ga pitali za komentar o tome može li utjecati na njezine postupke, a on im je odgovorio: “Nemoćan sam spriječiti je u tome. Društvo se potpuno promijenilo u odnosu na prošlost. Ranije je trebalo angažirati profesionalnog fotografa ili kod kuće posjedovati kvalitetan fotoaparat, a zatim strpljivo čekati da se slike razviju”, kazao je.

Zdravko Čolić iznimno cijeni svoj brak i obitelj te smatra da su oni svetinje. Ipak, radije ne raspravlja o njima opširno i želi zaštititi svoju ženu i djecu od javnog izlaganja. “Pojam obitelji zauzima posebno mjesto u našim životima, odvojeno od svih ostalih aspekata. Prije vjenčanja, moja žena i ja uživali smo u divnoj 11-godišnjoj vezi. Tijekom tog vremena imali smo priliku istinski razumjeti i cijeniti međusobne osobnosti i kompatibilnost, što nam je omogućilo da donesemo informiranu odluku o tome hoćemo li nastaviti naše zajedničko putovanje ili se razići. Gledajući unatrag, prilično mi je apsurdno da društvo često nameće nerealna očekivanja vezana za veze”, izjavio je Čola, dijeleći vlastita iskustva i ističući dugovječnost njegove i Aleksandrine ljubavi.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here