Maja Berović, jedna od najuspješnijih i najpoznatijih pjevačica u Srbiji, veoma se trudi da svoj privatni život održi daleko od očiju javnosti i medijske pažnje. Mnogi nisu upoznati sa činjenicom da je već pet godina u braku, a sa svojim suprugom dijeli čak 15 godina zajedničkog života. Njen životni saputnik nosi ime Alen Dragosav, koji danas slovi kao uspješan i imućan biznismen, iako to nije uvijek bio slučaj. Na samom početku njihove veze, Alen je bio vozač kamiona i financijski je podupirao Majinu karijeru, pružajući joj dragocenu podršku.

Ubrzo nakon toga, Alen je odlučio investirati u nekoliko kamiona te izgradio profitabilnu prevozničku kompaniju, koja se danas smatra izuzetno uspješnom. Maja se na početku svoje glazbene karijere nije mogla pohvaliti velikim financijskim sredstvima, pa ju je Alen financirao kako bi joj pomogao u ostvarivanju njenih profesionalnih ciljeva. Zajedno su angažirali menadžera i osobu za odnose s javnošću, što je značajno doprinijelo Majinom usponu na glazbenoj sceni.

Važno je napomenuti da Alen nikada nije postavljao pitanja o visini troškova; uvijek je bio spremno platiti sve što je bilo potrebno za produkciju pjesama. Zahvaljujući njegovoj podršci i Majinoj predanosti, Maja je postigla izniman uspjeh u glazbenoj industriji. Njihova priča ističe važnost ljubavi, podrške i zajedničkog truda u izgradnji uspješnog i sretnog života.

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here