Marko Kon, rođen 1972. u Beogradu, je poznati srpski umjetnik s mnogo talenata kao što su skladanje, pisanje tekstova, aranžiranje glazbe, produkcija i zabavljanje publike. 2009. godine je zajedno s Milanom Nikolićem predstavljao Srbiju na Eurosongu u Moskvi s pjesmom “Cipela”. Njegovi korijeni su povezani s Beogradom, gdje su ga odgojili otac srpsko-židovski i majka Srpkinja. Još kao dijete, s devet godina, osnovao je svoj prvi bend, pokazujući svoju rano razvijenu strast prema glazbi. Njegova obitelj ima i druge istaknute osobe, kao što je njegov djed, Andrija Ernest Kon, koji je služio kao rezervni oficir u Kraljevini Jugoslaviji, te stric dr. Predrag Kon, poznati srpski epidemiolog.

Marko Kon je nekad bio u vezi sa zanosnom glumicom vatreno crvene kose, iznimnog talenta i smaragdnih očiju. Odnos između glazbenika i dramske umjetnice trajao je sedam godina, dijelili su zajednički životni prostor i razmišljali su o vjenčanju. No, nakon što se Marko angažirao na Eurosongu, par je doživio prekid. Nakon tog razdoblja, Marko Kon se oženio Milicom u Las Vegasu. Imaju dvoje djece, Klara i Ernest.

Iako je bivša partnerica Marka Kona možda već dulje vrijeme izvan fokusa javnosti, povremeno se mediji vraćaju na njihovu vezu i pripisuju joj pažnju. Važno je napomenuti da je 2009. godine glazbenik Ivan, prema izvješćima, raskinuo vezu s njom i prešao na kolegu Ivana Bosiljčića. Nakon turbulentnih razdoblja u prošlosti, Marko Kon je konačno pronašao sreću i ispunjenje u životu uz svoju suprugu Milicu. Prošlost je ostavljena tamo gdje joj je mjesto – iza njih. Njihova ljubavna priča je, poput svake, imala svoje uspone i padove, no danas se njih dvoje raduju zajedničkom životu i obitelji koju su stvorili.

Sretan brak sa Milicom donio je Marku radost i stabilnost. Njihova veza je izrasla u duboku povezanost i povjerenje, a obitelj koju su osnovali postala je temelj njihove sreće. Klara i Ernest, njihova dvoje djece, postali su svjetlija strana njihovog života i razlog za još veći osmijeh na njihovim licima. Marko se više ne osvrće na prošlost, već gleda prema budućnosti s entuzijazmom i optimizmom. Glazbenički talent i ljubav prema umjetnosti i dalje su mu središte života, a podrška koju pruža Milica igra ključnu ulogu u njegovom napretku i inspiraciji.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here