Ako želite izgubiti suvišne kilograme, preporučujemo vam da isprobate ovaj recept za salatu koja je idealna kako za doručak tako i za večeru, a pomoći će vam da osvježite svoje tijelo. Sastojci koje ćete trebati su kupus, repa, mrkva, limunov sok i maslinovo ulje. Naribajte kupus, repu i mrkvu u omjeru 3:1:1 te dodajte omiljene začine kao što su peršin ili celer. Dobro promiješajte povrće kako bi pustilo sok, a zatim dodajte malo limunovog soka. Na kraju, pokapajte salatu maslinovim uljem ili biljnim uljem po želji. Nema potrebe za dodavanjem soli. Vaš obrok je sada spreman. Preporučujemo konzumaciju ove salate za večeru tijekom tri uzastopna dana, a već nakon toga ćete primijetiti primjetan napredak koji će vas zadovoljiti.

Važno je napomenuti da je mršavljenje oko trbuha uvijek izazovan zadatak, ali pridržavanje određenih smjernica i ulaganje truda i vremena mogu vam značajno pomoći u trajnom uklanjanju viška kilograma. Rješavanje suvišnih kilograma na trbuhu može biti izazovno, ali Loren Harris Pinkus, kvalificirani nutricionist, nudi nekoliko praktičnih savjeta koji vam mogu pomoći. Prema Lorenovim riječima, ljudi koji skladište masnoće na bokovima i bedrima imaju manji rizik od metaboličkih bolesti kao što su dijabetes i bolesti srca u usporedbi s onima koji masnoću pohranjuju na trbuhu. Ako želite učinkovito smanjiti trbušne masnoće i poboljšati svoje dugoročno zdravlje, vrijeme je da isprobate ove jednostavne savjete:

Uključivanje probiotika u svoju svakodnevnu prehranu može biti korisno za vaše zdravlje. Probiotici su korisne bakterije koje su potrebne za održavanje zdravog crijevnog sustava. Ovi mikroorganizmi doprinose jačanju vašeg imunološkog sustava, što može smanjiti trbušne masnoće. Istraživanja su pokazala da probiotici mogu pomoći u smanjenju trbušnih masnoća za mali postotak. Jednostavan način za očuvanje zdravlja vašeg probavnog sustava je unos prebiotičkih vlakana.

Voće i povrće bogato prebioticima sadrže vlakna i škrob koji naše tijelo ne može probaviti. Umjesto toga, ovi sastojci služe kao hrana za dobre bakterije (probiotike) u našim crijevima, a taj simbiotski odnos pomaže održavanju zdrave ravnoteže. Iako se kardio vježbanje često smatra najboljim načinom za poticanje metabolizma i sagorijevanje masti, podizanje utega zapravo sagorijeva više kalorija i ima veći učinak na smanjenje trbušnih masnoća.

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here