Adam Adaktar, poznat kao “kralj obrva”, stekao je značajnu slavu zahvaljujući svojem reality showu “Adaktarovi”. Ovaj format programa podsjeća na popularne serije poput one koja je lansirala sestre Kardashian u svijet slavnih. Svojim jedinstvenim načinom života i ekscentričnim izjavama, Adam Adaktar postao je centralna figura u medijskim razgovorima koji su trajali mjesecima.

Očigledno je da Adam uživa u raskošnom načinu života, što se ogleda u njegovom voznom parku, među kojima se ističe luksuzni “Mercedes-Benz G-500” vrijedan impresivnih 200.000 eura. Njegov luksuz i nekonvencionalni pristup životu privukli su pažnju javnosti. Osim luksuza, izgled i stil ove osobe su nevjerojatno karakteristični. Njihov izgled i modni odabiri izazivaju divljenje i komentare. Iako su neki nazvali Adama “srpskim šeikom” zbog njihovog sofisticiranog izgleda, ova osoba nije podvrgnuta estetskim zahvatima. Njihova plava kosa i vitka figura očito su dio njihovog prirodnog šarma, što je vidljivo i na staroj maturantskoj fotografiji.

 

Jedan od njihovih najprepoznatljivijih stilskih izbora je često nošenje kontaktnih leća u boji, a također ih kritiziraju zbog navodnog povećanja usana. Adam i njegova supruga Anđela ističu se i po svojim besprijekornim osmjesima i savršeno poravnatim zubima, čime su postali poznati po svom holivudskom izgledu.

Njihov zajednički posao u održavanju obrva bio je izvor bogatstva, a Adaktar tvrdi da je donio egzotičnost u svoju zemlju. Njihov jedinstveni pristup obrvama privukao je mnoge poznate osobe i učinio ih prepoznatljivima u industriji ljepote. Kroz ovaj posao, Adam je zaradio nadimak “Bog obrva”. Adaktar jasno stavlja naglasak na estetiku i ljepotu. Njegova izjava o tome da njegova supruga neće više rađati zbog svoje ljepote izazvala je kontroverze. Planiraju koristiti surogat majku izvan zemlje za buduće djece kako bi sačuvali njezinu figuru. Ova izjava potvrdila je njihov reputaciju kao istinske ikone stila i ljepote u svom području, a Adam se često naziva “kraljem obrva”.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here