Hrvatska pop pjevačica Danijela Martinović je svoju karijeru započela u grumi Magazinu. Međuim, kasnije je pokrenuo svoju solo karijeru, koja je postala veoma uspješna. Poznato je da je Danijela veći dio svog života provela u emotivnoj vezi sapjevačem Petrom Grašim , s kojim je bila čak 25. godine.

 

 

Međutim, pjevač je odlučio da svoj život zasnuje sa mnogo mlađomdjevojkom, Hnaom Huljić, koja je kćerka poznatog kompozitora Tončija Huljića.Ono što je posebno interesantno u cijeloj ovoj priči, to je da su Danijela i Petar ili kućni prijatelji Tončijem i njegovom suprugom, tako da su s Hanom od početka nenog života, zapravo gledali su je kako raste, i niko nebi mogao ni da pomisli da će Grašo ovo da uradi . Društvene mreže su eksplodirale od negativnih komentara kada je na vidjelo ozašla veza iz,eđu Graše i Hane. Njih dvoje su sada u braku, nedavno su dobili i kćerku Albu.

 

 

 

Što se tiče ove teme Danijela u javnosti o njoj nije rekla niti jednu jedinu riječ, te je ostala dama do samog kraja, a kako mediji saznaju, prije izvjesnog vremena i ona je pronašla novu ljubav. Danijelina karijera je i dalje veoma uspješna, a Danijela je našla vremena da napiše svoju autobiografiju, te njezine memoari su upravo objavljeni u Hrvatskoj. Međutim, ono što se mnogi pitaju je to da li je Daniela u knjizi otkrila detalje razlaza sa Grašom, da bismo saznali kada kupimo knjigu. Ovo je Dnijelina druga knjiga , a prvu je objavila 2016.goine , pod nazivom Šalabahter života , u kojem ima jedno jako emotivno poglavlje vezano za majčinstvo.

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here