Poznata pjevačica Slavica Ćukteraš je jedna od najtraženijih mladih pjevačica. Ona se proslavila nakon učešća u najgledanijem muzičkom takmičenju Zvezde Granda, kada je njezina karijera krenula uzlaznom putanjom. Većina pjevača iz te sezone su postali uspješni , i ostvarii su zavidne karijere.

 

 

Nakon takmičenja Slavica je imala nekoliko hitova , a onda se iznenada povukla sa estrade . Poznato je da se Slavica udala za golmana Vladu Avramova i tada je odlučila da se posveti svojoj porodici . Međutim , nedavno je odlučila da se ponovo vrati na estradu i nakon pet dana pauze je snimila novu pjesmu pod nazivom Budi samo moj. Slavica je rođena u Šapcu a sa samo 4 godine je počela da snima violinu , a završila je osnovnu i srednju muzičku školu. Nakon nastupa u zvezdama granda , potpisala je ugovor sa Grand produkcijom , pa je na vrhuncu karijere odlučila da se povuče .

 

 

Nakon toga je rodila kćerku Viktoriju , a jedno vrijeme su živjeli u Italiji , zbog posla njenog muža. Špekulisalo se da joj Adamov nije dozolio da se bavi pjevanjem , a ona je to demantovala, te je rekla da se zasitila javnog života . Slavica je nedavno na svom Instagram profilu podijelila fotografije sa svog putovanja u Egipat . Na fotografijama je Slavica bez truna šminke . Mnogi nisu znali da Slavica ima krasne pjegice na licu , i jako ju je teško prepoznati bez jake šminke na koju su svi navikli jer su je tako često viđali , kao i ostale estradne ličnosti .Slavica je veoma aktivna na društvenim mrežama pa tako vrlo često dijeli svoje privatne fotografije.

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here