Vest o venčanju Đorđa Đokovića, mlađeg brata teniske zvezde Novaka Đokovića, privukla je veliku pažnju medija na Balkanu, posebno u Srbiji, tokom protekla dva dana. Venčanje se odvijalo u trajanju od puna tri dana. Prvo je održano crkveno venčanje u Beogradu, a zatim su se svečanosti preselile u Herceg Novi, gde su nastavljene proslave.

Cela ceremonija venčanja je bila raskošna i luksuzna. Navodno su samo avionske karte i luksuzni smeštaj za 90 zvanica koštali čak 150.000 evra. Očigledno je da je Novak Đoković, stariji brat, pokrio troškove, jer se venčanje brata ne dešava svaki dan. Tokom proslave u Beogradu, Đorđe je pokazao velikodušnost tako što je izvadio stotine evra iz novčanika i darivao trubače.

Na samom venčanju je bilo prisutno samo 90 zvanica, uključujući prijatelje, bliske rođake i roditelje. Sve je bilo unapred isplanirano, a da se radi o luksuznom venčanju svedoči i spisak izvođača koji su nastupili drugog i trećeg dana proslave. Među izvođačima su bili Aleksandra Prijović, Saša Kovačević, Milica Pavlović i Sergej Ćetković. Međutim, dolazak glavne zvezde, Zdravka Čolića, je u poslednjem trenutku otkazan. Razlog za otkaz nije bio novac, već zahtevi koje je Čolić imao.

Tražio je posebnu postavku bine, da mu niko od gostiju ne prilazi, da se ne naručuju pesme i da se ne fotografiše sa njim. Takođe je imao specifične zahteve u vezi sa smeštajem za sebe i članove svog benda. S obzirom na veliki broj zahteva, porodica Đoković je odlučila da ne angažuje Čolu jer je želela da fokus tog dana bude na Saški i Đorđu, a ne na izvođačima koji zabavljaju goste.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here